OVO JE DOKAZ U KAKAV SE UŽAS SVIJET PRETVORIO: / Gledatelj umro na utakmici Serije A, navijači sablaznili odvratnom reakcijom

Image
Foto: AFP

Na toj utakmici odana je počast lani preminulom talijanskom reprezentativcu

16.3.2019.
11:37
AFP
VOYO logo

Talijanski nogometni prvoligaš Cagliari, klub u kojem nastupa i bivši kapetan hrvatske izabrane vrste Darijo Srna, potvrdio je službenim kanalima komuniciranja da je na tribinama tijekom utakmice odigrane u petak (Cagliari - Fiorentina 2-1) jedan navijač njihova kluba preminuo.

Ime nesretnog 45-godišnjaka je Daniele Atzori za kojeg talijanski mediji navode da je život izgubio zbog srčanog udara kojeg je doživio dok je s tribina pratio utakmicu. Liječnici su ga pokušali spasiti, no pomoći mu nije bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašno

Uz tragičnu vijest stiže i informacija koju prenosi sardinijski dnevnik La Nuova Sardegna o užasnoj reakciji desetina navijača suparničke momčadi koji su trenutke njegova spašavanja popratili uzvicima i pjesmom - 'moraš umrijeti'. Odvratnost manje grupe tih navijača popraćena je gađenjem ostalih.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Da cijela situacija bude još gora, ako je to uopće moguće, na ista je utakmica nakratko prekinuta u 13. minuti kako bi se odala počast prije tek koji dan više od godine dana preminulom talijanskom reprezentativcu. Davide Astori bio je dugogodišnji igrač Cagliarija, a kasnije Fiorentinin kapetan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo