Ovo je Dejan Lovren kakvog još niste vidjeli

Hrvatski reprezentativac Dejan Lovren je na svom Instagram profilu objavio fotografiju simpatične kolekcije igračkica iz Kinder jaja, prokomentiravši to postom: 'Tko se ovoga sjeća?

14.1.2015.
14:29
VOYO logo

Od njega se puno očekivalo. Nažalost, ispalo je drugačije. Reprezentativni stoper Dejan Lovren je u nemilosti svog trenera u Liverpoolu Brendana Rodgersa i navijača. Bivši igrač Dinama, Lyona i Southamptona je prošloga ljeta prešao u Liverpool za 20 milijuna funti (25 milijuna eura), čime je postao najskuplji stoper u povijesti slavnog kluba sa Anfielda. Stoga su struka i navijači Redsa bili mišljenja kako će Lovren biti jedan od najboljih i najvažnijih igrača njihova kluba. Hrvat je, međutim, razočarao. U posljednjih dva mjeseca iz utakmice u utakmicu igrao je sve lošije. Navijači su se počeli grubo šaliti na račun Lovrena, pisavši na društvenim mrežama "kako bolje da nikad nije napustio Southampton, poput Titanica".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rodgers ga je, u međuvremenu, posjeo i na klupu, i sad još uvijek ne dobiva svoju minutažu. Teške trenutke u Liverpoolu Lovren upotpunjuje skupljanjem svoje simpatične kolekcije igračaka iz Kinder jaja. Tako je stoper Redsa na svom Instagram profilu objavio fotku svoje kolekcije igračkica koje su nam svima nekada uljepšavali djetinjstvo.

"Tko se ovoga sjeća? Ja sam bio istinski sakupljač Kinder jaja. Danas nažalost moraš provesti 5 minuta da bi sastavio igračku", prokomentirao je Lovren na Instagramu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/dzENWWAoIlU

Ovaj 25 - godišnjak upisao je 13 utakmica u Premierligi, a posljednju utakmicu u prvih 11 započeo je prošloga mjeseca na Old Traffordu protiv, također ove sezone, razočaravajućeg Manchester Uniteda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo