Ovo je čovjek na kojeg su bijesni u čak dvije države!

18.11.2011.
11:38
VOYO logo

Istina je da sudac nije navlačio za Portugal, ali je svojim odlukama usmjerio utakmicu k njihovoj pobjedi. Iako su i domaćini imali puno zamjerki na račun Starka, mogu mu biti jako zahvalni jer je već u prvom poluvremenu trebao isključiti Fabija Coentraa zbog udaranja Pjanića.

Međutim, Nijemac je ostao nijem, a tko zna kako bi se razvila utakmica da je kojim slučajem BiH reprezentacija imala igrača više. Osim tog udaranja, glavni djelitelj pravde nije vidio ili nije htio vidjeti ni laktarenje Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na početku utakmice Stark je također na sredini terena dosudio nekoliko nepostojećih prekršaja za domaćine, dok u dva navrata nije sudio očite kornere za BiH.

Ipak, osim Bosanaca, pravo da se bune, imaju i Portugalci, što samo otkriva koliko je sudac zapravo bio loš. Naime, domaćini smatraju da im u prvom poluvremenu nije dosuđen čisti jedanaesterac nakon što je Zahirović srušio Postigu, a osporavaju i kazneni udarac iz kojeg je BiH smanjio rezultat na 2:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Opravdano se Portugalci bune i da u drugom poluvremenu Nijemac nije dosudio udarac s bijele točke nakon što je Papac igrao rukom u svojem šesnaestercu, kao i da su pogodak za smanjenje rezultata na 3:2 primili iz zaleđa.

Wolfgang Stark je napravio puno grešaka na Luzu i očito da je potvrdio titulu koju su mu u njegovoj domovini dali na kraju prošle sezone. A to je da je bio najlošiji sudac sezone kada je u pitanju prvo poluvrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo