OVO ĆE ODUŠEVITI SVE ISKRENE FANOVE: / Igrač Evertona pomogao bolesnom navijaču i platio mu dolazak na Poljud

Image
Foto: AFP/Facebook

Igrač Evertona Seamus Coleman iskazao je veliko srce omogućivši dvojici navijača putovanje i dolazak na Poljud gdje će u četvrtak gledati uzvratnu utakmicu Hajduka i Evertona (0:2).

21.8.2017.
16:58
AFP/Facebook
VOYO logo

Dva Evertonova navijača iz Irske Eoin Mulligan i Francis Conmy imali su najbolju namjeru doći na utakmicu svog kluba u Liverpool i uživo gledati dvoboj s Hajdukom. No, na kraju zbog bolesti potonjeg nisu otišli na Goodison Park.

Dvojac se upoznao u restoranu brze prehrane. Mulligan je tamo zaposlen, a Conmy, koji boluje od Aspergerova sindroma, što je vrsta autizma, redoviti je gost. Sprijateljili su se, zbližila ih je ljubav prema Evertonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako nisu otišli u Liverpool, Eoin Mulligan je pokrenuo kampanju skupljanja novca kako bi s prijateljem otputovao u Split. Cilj im je bio skupiti 1500 eura, ali njihov sunarodnjak, koji nosi dres "toffeesa" odlučio je sve riješiti jednom uplatom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preplatio traženi iznos

Štoviše, Seamus Coleman je preplatio traženi iznos, zaokružio donaciju na 2000 eura i poželio dobro zdravlje navijaču Evertona. Kapetan irske reprezentacije pokazao je da ima veliko srce, a navijači Evertona zbog ovog poteza još će ga više cijeniti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sad je Mulligan putem Facebooka poručio kako će zabilježiti putovanje u Split i objavljivanjem priča na putovanju na utakmicu s Hajdukom, pokušati podići svijest o bolesti autizma.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo