OVE BI RIJEČI MOGLE GLASNO ODJEKNUTI BARCELONOM: / 'Rakitića zlostavljaju, a pogledajte kako im on to vraća'

Image
Foto: Profimedia

Barcelona sada, ponajprije zahvaljujući Rakitiću, još uvijek vodi mrtvu utrku s Real Madridom

24.6.2020.
14:29
Profimedia
VOYO logo

Ugledna španjolska Marca odala je priznanje hrvatskom reprezentativcu Ivanu Rakitiću nakon što je ovaj zabio odlučujući pogodak u utakmici 31. kola Primere protiv Athletica. Neuvjerljivi Katalonci slavili su s 1:0, a Rakitić je zabio svega sedam minuta nakon što je ušao s klupe u drugom poluvremenu.

Barcelona sada, ponajprije zahvaljujući Rakitiću, još uvijek vodi mrtvu utrku s Real Madridom za prvo mjesto i odjednom on je ponovo postao heroj u očima navijača i ponajprije tamošnjih medija koji su ga proteklih mjeseci žestoko kritizirali i tjerali iz kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ivan Rakitić i Lionel Messi

Zlostavljani Rakitić

Danas je priča drugačija i tome najbolje svjedoče napisi najtiražnijeg španjolskog lista, Marce. U izvještaju utakmice poglasili su ga "herojskim golgeterom koji je ulaskom s klupe preokrenuo utakmice" i uz to su istaknuli kako Barcelona odjednom ide na "Rakitićev pogon" i kako je njegov gol od "neprocjenjive važnosti za Barcelonu".

"Hrvat je ulaskom s klupe slomio suparnika i svoj prvi gol ove sezone zabio u najvažnijem trenutku. Barcelona je i nakon toga igrala loše, ali to nije Rakitićeva krivnja", stoji u opisu Rakitićeva nastupa, a u komentaru pak kažu sljedeće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Spasitelj Rakitić. Zadnjih godina uprava Barcelone ga zlostavlja, ali on je sada spasio klub. Njegov gol bio je jedina pozitiva u jadnoj Barceloni", stoji u tekstu Marce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo