U JAVNOST PROCURILA RASPRAVA IZMEĐU MARADONINE KĆERI I NJEGOVIH LIJEČNIKA: / 'Tata je povratio, ne želi pomoć...'

Image
Foto: Profimedia

Maradona je početkom studenog operiran zbog krvarenja u mozgu

1.12.2020.
16:38
Profimedia
VOYO logo

Legendarni Argentinac Diego Armando Maradona, jedan od najboljih nogometaša u povijesti, preminuo je prošlog tjedna od od akutnog edema pluća.

Image
NOVI I DOSTA NEOBIČNI DETALJI MARADONINE SMRTI: /

Diego je umro od pada i udarca glavom?

Image
NOVI I DOSTA NEOBIČNI DETALJI MARADONINE SMRTI: /

Diego je umro od pada i udarca glavom?

Maradona je početkom studenog završio u bolnici, a zbog krvarenja u mozgu hitno je operiran. "Mali zeleni" se, barem je tako izgledalo, sjajno i brzo oporavio. Međutim, u bolnici su mu dijagnosticirani i znakovi apstinencijske krize zbog čega je i oporavak došao pod znak pitanja te je prebačen u dobro čuvanu ekskluzivnu kliniku za odvikavanje u okolici Buenos Airesa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Preminuo u svojoj kući

Prije petnaestak dana je oporavak nastavio kod kuće, međutim, u prošlu srijedu je preminuo.

Image
Foto: Profimedia

Diego Maradona i njegov liječnik Leopoldo Luque

Argentinski tužitelji odlučili su istražiti okolnosti njegove smrti i u nedjelju naredili da se pretraži kuća njegova osobnog liječnika Leopolda Luquea, a u utorak je španjolski list AS objavio prepisku u WhatsApp grupi između njegovih kćeri Dalme i Giannine, sina Diega, psihijatra Agustina Cosachow i psihologa Carlosa Diaza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Objavljene poruke su poslane 2. studenog, nakon što se Maradona podvgnuo operaciji zbog hematoma na mozgu.

'Treba mu samo malo više privatnosti'

"Osoba koja je zadužena za kućno liječenje upravo me kntaktirala i ona tvrdi da je tata povratio (jeo je škampe s češnjakom i brokulom) te da ne želi da Hitna pomoć dođe i da ga pregleda. Rečeno mi je da se razovaralo s Agustinom i da se radi o obiteljskoj odluci. Zato i pišem. Smatram da postoje stvari o kojima mi ne možemo odlučiti, to bi trebao napraviti liječnik", napisala je Dalma, koja je 14. studenog, 11 dana prije Maradonine smrti ponovila da želi da odluke o tretmanu njenog oca donosi liječnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Luque je neurokirurg, a potreban nam je doktor opće prakse. S liječnikom kojeg dobijemo mi bismo bili mirni, a tata onda ne bi imao toliko liječnika", rekla je tada Giannina, nakon čega je psiholog Carlos Díaz nju uvjeravao da je Diego dobro i da mu samo treba "malo više privatnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo