OVAKAV BI DINAMU SIGURNO DOBRO DOŠAO: / Maksimirska momčad gubi derbije, a njihov bivši napadač 'trpa' liderima u Turskoj

Image
Foto: Screenshot

Junior Fernandes je zablistao u susretu protiv Başakşehira

9.3.2018.
20:46
Screenshot
VOYO logo

Čileanski napadač turskog Alanyaspora Junior Fernandes, nogometaš koji je za zagrebački Dinamo postigao 51 pogodak prije odlaska u siječnju prošle godine, postigao je dva i namjestio još jedan gol u 4-1 pobjedi svoje momčadi protiv Istanbul Başakşehira u ogledu 25. kola turskog prvenstva.

U susretu protiv drugoplasirane momčadi najjače turske lige Fernandes je zabio otvarajući i posljednji pogodak na utakmici, a asistenciju upisao za prednost svoje momčadi od 3-0. U svom devetnaestom ligaškom ogledu u dresu Alanyaspora stigao je do učinka od osam golova i sedam asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo se Juniora Fernandesa odrekao u siječnju prošle godine, odnosno poslao ga na posudbu u klub u kojem trenutačno igra. Nakratko su ga vratili, on se iskazao dvama pogocima Rijeci, a poslije ispadanja iz Europe i prodali ga aktualnim poslodavcima. S druge strane, Dinamo je u posljednje tri utakmice zabio dva pogotka, ali i izgubio dva derbija, od Rijeke (1-4) i u Maksimiru od Hajduka (0-1), u sezoni u kojoj (zasad uspješno) pokušavaju vratiti titulu najbolje hrvatske momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo