Ovaj je čovjek spreman dotući nogometnu mafiju!

U priči o prljavštinama u hrvatskom nogometu ima i ljudi koji su na vrijeme digli svoj glas te godinama ukazivali na mutne poslove, nažalost, bezuspješno.

13.12.2011.
11:30
VOYO logo

Kurtović je nakon uhićenja Željka Širića i Stjepana Djedovića ponovno javno istupio kao čovjek koji je spreman izaći pred USKOK i reći sve što zna jer na 'anomalije' upozorava već godinama.

Dosad ga nitko nije čuo, što jasno pokazuje kako su 'institucije radile svoj posao'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne od jučer, pa deset godina isto govorim i ponavljam, ali nitko me nije slušao. Pisao sam političarima, policiji, obavještajnim službama, davao izjave za medije, ali nitko nije mario. Nikome kao da nije bilo u interesu da se sazna istina i stvari istjeraju na čistac", kaže Kurtović u razgovoru za Sportske novosti i dodaje kako je spreman boriti se za istinu.

"Nego kako. Spreman sam reći sve što znam. Čist sam. Od prvog dana sudačke karijere svima sam stavio do znanja da se u tako nešto neću dati uvući i došao u sukob s onima koji su krojili sudačke sudbine. Ne ustvari s njima, nego s njim, sa Željkom Širićem. Sve me to frustriralo do te mjere da sam se posljednje dvije godine aktivne sudačke karijere u stvari s njima zaj*****o. Morao sam tako postupiti, jer sam shvatio da kao pojedinac ne mogu ništa."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube-nocookie.com/v/3LKa_r4b-30?version=3&hl=en_US

Što zapravo zna Kurtović?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Puno, ali nitko me još nije zvao da to i kažem", kaže i javno obećava da samo čeka priliku da sve kaže.

"Očekujem je, doista. Još me nitko nije zvao, ali vjerojatno hoće. Osjećam da će se to dogoditi i na to sam spreman", zaključio je Hrvoje Kurtović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez specijal-201102150360004-Skandali i strasti

Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo