Ovaj čovjek zarađivat će puno, puno više od Ronalda!

Ukoliko napadač milanskog Intera, Samuel Eto'o prihvati ponudu ruskog Anžija, postat će najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, plaćeniji od Cristiana Ronalda i Lea Messija.

11.8.2011.
21:42
VOYO logo

Inter je prihvatio ponudu tešku 35 milijuna eura za kamerunskog napadača, a sada je red na njemu. Ukoliko on prihvati ponudu Rusa, u četiri godine, Samuel Eto'o će zaraditi 80 milijuna eura.

Za usporedbu, najplaćeniji nogometaš na svijet, u ovom trenutku, Cristiano Ronaldo od Real Madrida godišnje inkasira 13 milijuna eura, dok bi tamnoputi napadač milanskog Intera dobivao čak 20 (više od 2300 eura po satu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Anži je u vlasništvu ruskog oligarha Sulejmana Kerimova, koji je nedavno izjavio da od svoje najdraže igračke želi stvoriti ponajbolji klub u Europi.

U klubu su već došle zvijezde poput Roberta Carlosa, Juscileija, Diega Tardellija, Joaoa Carlosa, a posljednji u nizu je Jurij Žirkov kojeg je za iz Chelsea doveo za 15 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ruski je reprezentativac zbog te odluke doživio neugodne trenutke. Zbog prelaza u Anži, kod Rusa već omraženi klub, Žirkov je dobio prijetnje smrću.

Na utakmici Rusije i Srbije cijeli je stadion zviždao kad god bi imao loptu, a pored stadiona istaknut je veliki transparent:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jurij Žirkov - počivao u miru".

Prema navodima ruskih medija, sljedeće mete bogatog Rusa su Arsenalov Andrej Aršavin te srpski nogometaš Danko Lazović, trenutno član Zenita.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108090688006 arti-201108070127006

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo