OVACIJE ZA LEGENDARNOG NIJEMCA: / Schweini se vratio, a prije ulaska na teren nasmijao ga je - Slaven Bilić!

Image
Foto: Screenshot

Legendarni njemački nogometaš Bastian Schweinsteiger zaradio je spektakularne ovacije punog Old Trafforda u trenucima kad je ulazio u igru u dvoboju protiv West Hama.

1.12.2016.
10:00
Screenshot
VOYO logo

Još do prije nekoliko tjedana malo je tko vjerovao da će Schweinsteiger ikada više zaigrati u dresu Manchester Uniteda. Čim je ljetos stigao u klub, novi menadžer Jose Mourinho je prebacio njemačkog veznjaka u rezervnu momčad i poručio kako na njega više ne računa.

Image
BILIĆ PAO NA OLD TRAFFORDU: /

United razbio West Ham, Southampton prekinuo Arsenalov veliki niz

Image
BILIĆ PAO NA OLD TRAFFORDU: /

United razbio West Ham, Southampton prekinuo Arsenalov veliki niz

Odlazak u MLS?

Svoju odluku baš i nije jasno obrazložio, a kad ga je izostavio s popisa igrača koji su prijavljeni za Europsku ligu, činilo se da Schweinsteiger više nema budućnost na Old Traffordu. No, kako ga je iznenada otpisao, tako ga je Mourinho odjednom neočekivano vratio u prvu momčad. Posljednjih je tjedana samo trenirao, a u srijedu je napokon dobio priliku i zaigrati u dresu Uniteda, po prvi put nakon ožujka ove godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U dvoboju četvrtfinala Liga kupa Schweinsteiger je ušao u igru u 86. minuti, a navijači su jasno pokazali koliko ga cijene i vole. Nagradili su ga snažnim pljeskom i ovacijama te na taj način dali do znanja Mourinhu na čijoj su strani i što misle o njegovom šikaniranju 32-godišnjeg nogometaša. Iskazao se i trener West Hama, hrvatski stručnjak Slaven Bilić, koji je Schweinsteigera podržao prilikom ulaska u igru. Što mu je točno dobacio, nije poznato, ali obojica su se srdačno nasmijala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nijemac je u kratko vremenu čak uspio i sudjelovati kod pogotka za konačnih 4-1, ali jasno je da ovo ne znači i da se definitivno vraća u prvi plan. Engleski mediji pišu da je i dalje vrlo izgledno da će u siječnju napustiti klub, a kao najvjerojatnija opcija za nastavak karijere se spominje sjevernoamerička MLS liga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo