'OVA MOMČAD IMA MU*A, OVAJ TRENER IMA MU*DA': / Proslavljeni stručnjak rekao kako Dinamo može iznenaditi Mourinha

Image

Zagrebački Dinamo u osmini finala Lige prvaka igra sa slavnim engleskim Tottenhamom, a prvu utakmicu koja se igra u četvrtak za Net.hr najavio je hrvatski trener Igor Pamić

11.3.2021.
11:15
VOYO logo

Nogometaše zagrebačkog Dinama u četvrtak (21.00) očekuje najteža utakmica sezone, gostovanje u Londonu kod Tottenhama u osmini finala Europske lige.

Image
TOTTENHAM - DINAMO 2:0: /

Plavi hrabro pali u Londonu u velikoj utakmici; Nevjerojatni Harry Kane junak dvoboja

Image
TOTTENHAM - DINAMO 2:0: /

Plavi hrabro pali u Londonu u velikoj utakmici; Nevjerojatni Harry Kane junak dvoboja

Iako je ove sezone ostvario odlične rezultate u Europskoj ligi, Dinamo će u dvoboju protiv Tottenhama, kojeg vodi slavni trener Jose Mourinho, ipak biti u ulozi autsajdera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči te utakmice za najavu utakmice nazvali smo s Igora Pamića, proslavljenim hrvatskim nogometašem i trenerom, koji je u igračkoj karijeri nosio dres Dinama.

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Igor Pamić

Pamić je na samom početku istaknuo da vjeruje u Dinamo i da Modri nisu bez izgleda u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Naravno, ne treba biti bahat'

"Šanse Dinama su u jednoj vjeri. Ova momčad ima m*da, ovaj trener ima m*da. 'Zoki' (Zoran Mamić, trener Dinama op.a.) je pokazao da je najbolji trener u Hrvatskoj i to su sve atributi na kojima se treba graditi. Naravno, ne treba biti bahat. Ja sam siguran da će se znati obraniti, međutim, onoliko koliko dinamo bude opasan, koliko bude dobar u posjedu lopte, toliko će rezultat biti dobar", prokomentirao je Pamić pa naglasio:

"A ako će samo Tottenham imati inicijativu i posjed lopte, oni su predobri da nas ne kazne. Oni su čak dvije-tri dimenzije više od dosadašnjih protivnika Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zoran Mamić (desno) i igrači Dinama nakon utakmice u Europskoj ligi

O Dinamovom pristupu u utakmici s Tottenhamom rekao je:

"Dinamo može igrati i ofenzivno i defenzivno, a najbolja bi bila jedna kombinirana varijanta. Znači, moraju se braniti disciplinirano, s deset igrača, a u fazi napada morat će doći s dosta igrača u završnicu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spursi najslabiji u sredini

Pamić je za kraj prokomentirao momčad Tottenhama, za kojeg nije sigurno u kakvom će sastavu izaći na teren, i istaknuo gdje od njih prijeti najveća opasnost.

"Mi, kad se radi o Mourinhu, ne znamo kakva će momčad istrčati. Mislim da to ne zna ni Mamić. Međutim, ja kao najslabiji dio njihove momčadi vidim veznu liniju u fazi otvaranja igre. Njihova vezna linija je dosta ratnička, bez finoće. Trebalo bi raditi veliki pritisak na veznu liniju jer ako dođu lopte do njihovih napadača, tu su najopasniji. Tko god igrao u vrhu napada, imat će ekstra kvalitetu."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Trener tottenhama Jose Mourinho

"Ključnu ulogu će imati vezni red Dinama i koliko će uspjeti kontrolirati igru da napadači Tottenhama na dobijaju lopt", zaključio je.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo