NEŠTO JE TRULO / Otrov se širi svlačionicom Reala. Modrićev suigrač o gorućem problemu s novom zvijezdom: 'Kako to napraviti Luki ili Kroosu?'

Image
Foto: Profimedia

Španjolski mediji pišu kako Francuz osjeća zavist, ljubomoru i neprijateljstvo igrača na čijim pozicijama igra

22.7.2022.
10:29
Profimedia
VOYO logo

Francuski veznjak i reprezentativac Tricolora, Aurelien Tchouameni, stigao je početkom prijelaznog roka u Real Madrid iz Monaca za suludih 80 milijuna eura. Međutim, španjolski mediji pišu kako atmosfera u svlačionici nije baš najbolja otkako je on došao.

Španjolski mediji pišu kako Francuz osjeća zavist, ljubomoru i neprijateljstvo igrača na čijim pozicijama igra, a najviše mu problema stvara Casemiro, kojeg bi nominalno trebao i zamijeniti jednom kada dođe vrijeme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Brazilac, navodno, otežava prilagodbu Tchouameniju i mediji su ga sada pitali baš o toj borbi za mjesto u prvih 11 Reala, koju, realno, već dugo nije iskusio.

"Može li dolazak Tchouamenija natjerati Luku Modrića, Tonija Kroosa ili mene da odemo? Recite mi, kako biste se odrekli Modrića ili Kroosa? To je nemoguće", sasvim je jasan bio Casemiro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mediji pišu kako se Casemiro nakon dugo vremena osjeća ugroženim zbog dolaska novog igrača i kako strahuje da bi mogao ispasti iz udarne postave te da zbog toga ne želi niti pogledati Francuza u svlačionici niti razgovarati s njime.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo