OTPISANI HALILOVIĆ PROŽIVLJAVA TEŠKE TRENUTKE: / 'Javit ću mu se za koji dan, kad se malo smiri, teško mu je sve to palo'

Image
1.6.2016.
11:04
VOYO logo

Rog je oduševio u dosadašnjem dijelu priprema i izborniku zadao "male" slatke brige. Koga prekrižiti s popisa. Odluka je na kraju pala da na Euro ne idu Rog je ostao. Zasluženo. Nakon tako dobre sezone u dresu Dinama i onoga što je do sad pokazao u Svetom Martinu na Muri i u Koprivnici protiv Moldavije, bilo bi nepošteno da ga je Čačić "prebrisao".

Image
ČAČIĆ OBJAVIO KONAČAN POPIS ZA EUROPSKO PRVENSTVO: /

Ova trojica igrača neće vidjeti Francusku

Image
ČAČIĆ OBJAVIO KONAČAN POPIS ZA EUROPSKO PRVENSTVO: /

Ova trojica igrača neće vidjeti Francusku

"Jako sam sretan što ću vidjeti Francusku. Nadao sam se tome, drago mi je što ću biti dio tako velikog natjecanja", kazao nam je oduševljeni Marko Rog i osvrnuo se na Čačićeve pohvale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Uvijek na treningu dajem sve od sebe'

"Uvijek na treningu dajem sve od sebe i kad čuješ takvu pohvalu od izbornika to ti daje samo dodatnu motivaciju da tako i dalje nastaviš".

Nadali se Marko kojoj "minutici" na Euru?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

"Ma ne zamaram se uopće time. Sretan sam uopće što idem tamo. Kad pogledate našu veznu liniju i sami možete vidjeti kako je ona jaka. Tu imate igrače koji nastupaju za neke od najvećih svjetskih klubova. Naravno da bi bio sretan da zaigram, tko ne bi. Ali i ovo je već velika stvar".

'Jako mi je žao mog Antolića'

Neodlazak u Francusku jako je pogodio Alena Halilovića, a razočarani su bili i ostala dvojica. Kapetan Dinama Antolić i Duje Ćaleta - Car. Antolić je Čačićevu odluku primio dosta "muški", onoliko koliko se može dobro prihvatiti neka loša vijest.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemu bi taj Euro zapravo najviše značio. Ovako je ispalo da je Antolić poslan kući jer je nositelj u Dinamu pa se treba spremiti za Europu u kojoj će on osobno morati biti na nivou ako Modri misle izboriti Ligu prvaka, a Rog i Ćorić nisu nositelji u Dinamu, pa mogu stjecati iskustvo u reprezentaciji i na jednom velikom reprezentativnom natjecanju.

Image

"I meni je žao što oni ne idu s nama. Posebno mi je žao mog klupskog suigrača Antolića s kojim sam svakodnevno. Utješio sam ga koliko sam mogao. Stvarno se trudio na treninzima, ali to je tako. Netko je morao otpasti. Isto bi to rekao da sam ja u pitanju. Dali smo im podršku, ipak smo mi svi jedna momčad".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon što mu je Čačić obznanio svoju odluku da ga neće voditi na Euro, Halilović je vidno potresen samo spakirao kofere i bez riječi, nedavši nikakve komentare, napustio hotel Lone i zajedno sa Ćaletom - Carom napustio pripreme.

"Nisam s njim razgovarao. Javiti ću mu se kroz koji dan kad se malo smiri. Vjerujem da mu je sve to jako teško palo, pa ga ne želim sad gnjaviti. Pričekati ću malo da se strasti smire pa ću ga kontaktirati", završio je Rog.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo