Otpisani dinamovac kažnjen jer je previše pričao!

Dinamovci su se u petak uoči derbija s Hajdukom planirali družiti s navijačima, no policija je Modrima savjetovala da otkažu planove.

12.3.2012.
13:40
VOYO logo

Iz Maksimira je stigla vijest da je Dinamo otkazao modri dan. Naime, u subotu u Maksimir stiže Hajduk, a plan je bio da se igrači Dinama u petak uoči derbija na Črnomercu druže s navijačima.

Isti dan Bad Blue Boysi koncertom u klubu Željezničar slave 26. rođendan, a policija je navodno sugerirala Dinamu da otkaže svoje planove zbog sigurnosnih razloga, tvrde Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Atmosfera oko Dinama nije bajna. Najžešći navijači s tribina vode žestoki rat sa Zdravkom Mamićem, koji se prošlog petka na Skupštini HNS-a 'obračunao' s ministrom Željkom Jovanovićem te pred novinarima izjavio da je njegov sin Mario predao menadžersku licencu HNS-u i da sada više ni formalno nije u sukobu interesa.

"I formalno, prema jednom glupom članku Zakona o sportu, više nisam u sukobu interesa. Dva državna ministarstva već mjesecima rade na tome kako donijeti zakone kojim bi eliminirali Zdravka Mamića, ali to će biti malo morgen", poručio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A Nikola Pokrivač je prije koji dan u medijima olakšao dušu, te izjavio da je nakon utakmice u Puli 'sparkiran' na tribinu jer je odbio napustiti klub i prihvatiti ponudu iz Kine. Zbog svojih izjava zaradio je kaznu od 3.000 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Tu je počela moja kalvarija. Kad sam je nekoliko puta odbio, nije bilo dobro. Sad ne znam je li to pravi razlog mog neigranja, ali je indikativno. Točnije, osjećam da je od tog trenutka sve krenulo po zlu za mene. Deset puta su mi u klubu kazali kako je za mene najbolje da odem. Nisam htio, jednostavno neću. Nakon mojeg konačnog 'ne' u Puli, završio sam na tribini", izjavio je Pokrivač prije koji dan, a Dinamo mu je nakon utakmice protiv Lučkog isporučio 'čestitku'.

Više o temi: specijal-201102150360004-Dinamo

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo