OTPISANA ZVIJEZDA UZVRAĆA UDARAC: / 'Izbornik Deschamps je popustio pred zahtjevima rasističkog dijela Francuske'

Image
Foto: AFP, PHILIPPE HUGUEN

Karim Benzema, ponajbolji francuski napadač koji nije uvršetn u reprezentaciju za EURO, u razgovoru za Marcu konačno je otvorio dušu.

1.6.2016.
9:07
AFP, PHILIPPE HUGUEN
VOYO logo

Napadač Reala ucjenjivao je suigrača iz reprezentacije "tricolora" snimkama seksa, što mu francuski izbornik i javnost nisu mogli oprostiti. Bol što neće zaigrati na Euru pred domaćom publikom, Benzema je ublažio osvajanjem Undecime s Realom, a o incidentu s Mathieuom Valbuenom, Benzema je kazao:

'Jedan od najvećih udaraca u mojoj karijeri'

"Nadam se da će Francuzi shvatiti da mi je nanesena nepravda. Sad sam miran, usmjeren na uspjehe s Realom, ali neigranje za reprezentaciju na Euru jedan je od najvećih udaraca u mojoj karijeri", kazao je Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U domovini se čak i francuski predsjednik zalagao da se Benzema ne igra na Euru, jer je to "loša poruka" za Francuze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Ne razumijem zašto nisam u reprezentaciji'

"U sportskom smislu moje je mjesto apsolutno u momčadi. Ne razumijem zašto nisam tamo. Prema sudu, nisam kriv. ali neke priče su izmišljenje, predimenzionirane. U Francuskoj smo ja i moja obitelj na udaru kritika, ali nadam se da će moji sunarodnjaci shvatiti da je to nepravda", dodao je napadač i udario po francuskom izborniku Didieru Deschampsu:

"On je popustio pod pritiskom rasističkog dijela Francuske. Morate znati da je desna, ekstremistička stranka dobro prolazi na parlamentarnim izborima. Ne znam je li odluka bila samo Deschampsova", kazao je Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuska je okrenula "palac dolje" za Realovog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Valbuena i ja znamo istinu'

"Neki novinari nisu pisali istinu i javnost se okrenula protiv mene. Imam više od 40 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, a sad se govori kako me ljudi ne žele u reprezentaciji. Čudno, zar ne?", kazao je Benzema koji se ljuti i na bivšeg suigrača iz reprezentacije.

"Valbuena nije rekao istinu, odigrao je svoju ulogu u cijelom slučaju. A on je jedina osoba koja uz mene, zna istinu", zaključio je Benzema.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo