OTKRIVENO TKO JE GOLI TIP KOJI JE PREKINUO UTAKMICU MANCHESTERA: / Riječ je o poznatom biznismenu, a priča o njemu je nevjerojatna

Image

Ovaj čupavi, bradati, mršavi muškarac svojevrstan je aktivist i već je dobro poznat Španjolcima

9.4.2021.
13:12
VOYO logo

Apsolutno najneobičniji i najbizarniji trenutak prvih četvrtfinalnih utakmica Europa lige dogodio se na utakmici Granade i Manchester Uniteda. United je uvjerljivo slavio s 0:2, a potez utakmice pripada ekscentričnom muškarcu koji je uletio na teren potpuno gol.

Ovaj čupavi, bradati, mršavi muškarac svojevrstan je aktivist i već je dobro poznat Španjolcima, a u petoj minuti utakmice odlučio je izvesti svoj novi performans.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jurio je terenom šireći luke, a onda se bacio i valjao po travi. Sve se to događalo u izravnom prijenosu i gledao ga je cijeli svijet.

Image

Striker named Olmo Garcia Granada CF v Manchester United, UEFA Europa League Quarter-final, Football, Nuevo Los Carmenes Stadium, Sevilla, Spain - 08 APR 2020,Image: 604228761, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

A tko je ovaj ekscentrik o kojem danas priča cijeli svijet? Riječ je o poznatom biznismenu Olmu Garciji, a on je svoje golišave performanse već izvodio po šoping centrima i ulicama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Garcija kaže kako to sve radi zbog "održivost čovječanstva i prirodnog okoliša". Ostaje još samo pitanje kako je Garcija uspio ući na stadion? Policija tvrdi kako je na stadion upao 14 sati prije početka utakmice i kako se skrivao iza nekog transparenta sve do početka utakmice.

Image

Striker named Olmo Garcia Granada CF v Manchester United, UEFA Europa League Quarter-final, Football, Nuevo Los Carmenes Stadium, Sevilla, Spain - 08 APR 2020,Image: 604228753, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial use only, Model Release: no

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo