OTKRIVENO ŠTO ZVIJEZDE ZAMJERAJU KOVAČU: / Radio je to i u Eintrachtu, a upravo oni sad mu šalju poruku podrške

Image
Foto: AFP

'Ono što je njemu za uspješan rad potrebno jest potpora i razumijevanje'

13.10.2018.
14:33
AFP
VOYO logo

Navodno u minhenskom Bayernu postoji niz igrača kojima se ne sviđa način na koji njihov trener Niko Kovač, pri čemu mu se posebno zamjera prevelika uporaba bicikala. Naime, pisao je sa situacijom upoznati Bild, Kovač od svojih igrača po završetku treninga zahtjeva 20 minuta pedaliranja, a poslije utakmica da to rade 30 minuta. Trebalo bi im to pomoći pri bržem oporavku.

Bild podsjeća da je iste metode Kovač koristio i dok je bio trener Eintrachta, ali i da su igrači frankfurtskog kluba zbog toga bili nezadovoljni pa su se mogla čuti i pitanja: 'Pripremamo li se za Tour de France?'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpora i razumijevanje

Kako bilo, iz Eintrachta sad stižu poruke ohrabrenja u trenucima dok Kovač pokušava momčad izvući iz igračke i rezultatske krize. Tako sportski direktor Eintrachta Bruno Hübner preko Bilda poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ono što je njemu za uspješan rad potrebno jest potpora i razumijevanje. U Frankfurtu je toimao. Možda mu to nedostaje, možda se Niko sjeća dobrih starih vremena."

'Nadam se da će mu krenuti'

Kovač je svojim radom spasio Eintracht ispadanja iz Bundeslige 2016., ali i donio momčadi sezonu kasnije prvi trofej nakon 30 godina čekanja. U finalu Njemačkog kupa svladao je Eintracht upravo Bayern na čijoj je sad klupi. I s kojim je u nizu od četiri utakmice bez pobjede.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nadam se da će mu krenuti. Smatram ga mladim, ali već izvrsnim trenerom velike snage. I kod nas je krenuo kritikama kada nije bilo rezultata i iz toga izašao jači. To mora napraviti i u Münchenu", poručio je Hübner.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo