HRVATSKI MAESTRO / Ugledni novinar razotkrio Realove planove za idući sezonu, objavio i što će biti s Lukom Modrićem

Image
Foto: Profimedia

Velika je to stvar jer je Real rijetko davao nove ugovore igračima u njegovim godinama

27.11.2021.
11:53
Profimedia
VOYO logo

Nepoderivi Luka Modrić (36) najstariji je igrač u momčadi Carla Ancelottija. Međutim i dalje briljira pa se sve više nagađa o mogućnosti da i iduće godine brani boje Kraljevskog kluba.

Modrićeva sadašnji ugovor potpisan prije šest mjeseci vrijedi do 30. lipnja 2022. godine. Hrvatski kapetan nada se produženju pa mu posljednjih dana idu na ruku pohvale koje dobiva sa svih strana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
PRAVA ISTINA O NAŠEM LUKI /

Stigao odgovor na pitanje koje zanima sve navijače Reala, procurilo što stvarno Ancelotti misli o Modriću

Image
PRAVA ISTINA O NAŠEM LUKI /

Stigao odgovor na pitanje koje zanima sve navijače Reala, procurilo što stvarno Ancelotti misli o Modriću

"Casemiro, Kroos i Modrić su najbolji. To je uostalom već bio rekao naš trener. Utakmica se odvijala prema njihovom ritmu i zahvaljujući njihovoj kvaliteti", izjavio je Dani Carvajal po završetku utakmice Lige prvaka u Tiraspolu.

Svu ga hvale

"Formirali su spektakularnu sredinu terena", rekao je legendarni Fabio Cannavaro (48) u intervjuu za Marcu nakon što je upitan je li taj trojac jedan od najboljih u povijesti nogometne sredine terena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"S njima Real Madrid ima snagu, kvalitetu, kreaciju... Ključ nedavnog uspjeha Real Madrida imaju njih trojica, uz Ramosa koji je bio lider te Ronalda i Benzemu. Virtuoznost Casemira, Kroosa i Modrića se perfektno uklopila pa se dugo vremena nije vidjela takva sredina terena", izjavio je Cannavaro koji je od 2006. do 2009. bio stoper Real Madrida.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Iznenađuje njihova dinamika, nekada naprave nešto što niti ne tražim od njih, i to sasvim prirodno. Ponekad se recimo spusti Modrić da izbjegne presing, ili Kroos, a Casemiro ide gore. Velika su prednost za ovaj klub. Oni su prošlost, sadašnjost i budućnost. Razmišljamo li o bližoj budućnosti, moguće da će nastaviti igrati, razmišljamo li pak o daljoj budućnosti od recimo 10 godina morat ćemo pronaći nešto novo”, kazao je oka trener Carlo Ancelotti.

Ipak ostaje?

Marcin novinar Jose Felix Diaz u subotu je naveo kako u Realu ne razmišljaju o dovođenju Paula Pogbe nego da im je ‘cilj pojačati se na drugim pozicijama i osiguravanje kontinuiteta Luke Morića, koji se čini besmrtnim i s kojim će klub uskoro potpisati novi ugovor’.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Što se tiče plana za vezni red on je basan: Kroos, Casemiro i Modrić ostaju okosnica, a pomagat će im Valverde, Camavinga i Antonio Blanco. Pogba nije u planovima", objavio je.

Love island games
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo