Otkrivena tajna! Suigrač 'razotkrio' Guardiolu!

'Nedavno se kod mene raspitivao o Bayernu', otkrio je Luca Toni, bivši Guardiolin suigrač iz Brescije u razgovoru za njemački Bild.

10.12.2012.
13:07
VOYO logo

Iako u ovom trenutku gotovo da ne postoji veći europski klub s kojim se ne povezuje Pepa Guardiolu, u ponedjeljak je senzacionalno odjeknulo kako španjolski strateg ozbiljno koketira s Bayernom!

Britanski Sunday Times javlja da bivši trener Barcelone priželjkuje posao baš u Njemačkoj te da posebno cijeni Bayernovu profesionalnost i način rada. Ono što mu se također dopada ravnoteža je između broja stranih igrača i vlastitog podmlatka, slična onoj koju je imao u Barceloni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Raspitivao se kod mene o Bayernu nedavno", rekao je za Bild Luca Toni koji je s Guardiolom igrao jednu sezonu u Bresciji.

Osim toga, u stabilnom njemačkom klubu vidi bolju šansu za nastavak svoje trenerske karijere nego u bilo kojem engleskom od onih koji mu se nude, a to su, među ostalim, Chelsea, City i United te su se spominjali Milan i PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodstvo Bayerna jako je zagrijano za Guardiolu, a interes je postao još i jači kada su od njega dobili pozitivne povratne informacije. Aktualni trener Jupp Heynckes ima važeći ugovor do ljeta 2013., a Guardiolini financijski zahtjevi su u rangu su onih koje bi klub izdvojio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo