Otkrivena poruka Camp Noua za Mourinha i Ronalda!

Bivši direktor i nogometaš Barcelone Txiki Begiristain uoči subotnjeg El clasica procjenjuje da je katalonska momčad zbog posljednjih rezultata s Realom u značajnoj psihološkoj prednosti.

20.4.2012.
10:15
VOYO logo

Po tradiciji, navijači Barcelone pripremili su novu koreografiju i poruku koja će dočekati Mourinha, Ronalda i društvo na prepunom stadionu. Na istočnoj tribini bit će ispisana poruka 'Som i serem' (Jesmo i bit ćemo), koja u dužoj verziji glasi: 'Som i serem sempre fidels a tu!' (Jesmo i bit ćemo ti uvijek vjerni).

U takvoj atmosferi, pred 90.000 svojih fanatičnih navijača Barcelona je sigurno u prednosti, a tako misli i bivši direktor i nogometaš Barçe Txiki Begiristain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://www.youtube.com/embed/3UpL2WB3t6o Ovako je to izgledalo prije nekoliko tjedana, kad se Camp Nou poklonio Messiju

"Treba dobro promotriti prijašnje utakmice ovih momčadi, a Barcelona je sigurno u prednosti kada pogledate te zadnje rezultate. Ako Barça pobijedi, Realu ostaje samo bod prednosti, ali će na njih značajno utjecati činjenica da im je velika prednost iskliznula iz ruku. Smanjenje s 10 bodova na bod minusa ima snažan utjecaj na momčad, pa bi u završnici sezone moglo biti vrlo 'vruće'. Obje momčadi morat će dobiti sve do kraja, a to u Primeri nije nimalo lako", ocijenio je Begiristain.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo