MARADONINI DOKTORI U VELIKIM PROBLEMIMA: / Otkrivena zastrašujuća tajna o njegovim posljednjim danima; 'Davao mu je travu i pivo...'

Image

Legendarni nogometaš prema prvotno objavljenim infomacijama preminuo je od posljedica plućnog edema i srčanog udara

4.2.2021.
10:59
VOYO logo

Legendarni Argentinac Diego Armado Maradona, jedan od najboljih nogometaša u povijesti, preminuo je krajem prošle godine u 61. godini života.

Image
[VIDEO] PROCURILA ZADNJA MARADONINA SNIMKA PRIJE SMRTI: /

Ono što je rekao pomalo je zastrašujuće

Image
[VIDEO] PROCURILA ZADNJA MARADONINA SNIMKA PRIJE SMRTI: /

Ono što je rekao pomalo je zastrašujuće

Maradona je, prema prvim navodima, preminuo od plućnog edema i srčanog udara, ali Argentinci nisu prepustili stvari slučaju i ubrzo je pokrenuta detaljna istraga oko smrti slavnog nogometaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Teška agonija

Stigle su nakon toga optužbe na račun njegova liječnika Leopolda Luquea, kao i medicinskog tima koji se skrbio o njemu jer Maradona je pušten na kućno liječenje nedugo nakon što je imao tešku operaciju hematoma na mozgu. I da nešto doista nije bilo kako treba vidjelo se sada kada je argentinska televizija Telefe objavila rezultate obdukcije. Kako navode, u krvi nisu pronađeni tragovi droge i alkohola, ali zato tvrde kako Diego nije preminuo mirnom i bezbolnom smrću kako se tvrdilo već da je umirao u teškoj agoniji između šest i osam sati.

Image
Foto: Profimedia

Diego Maradona i njegov liječnik Leopoldo Luque

U četvrtak su u javnost isplivale nove informacije o Maradoninim posljednjim danima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nemarni Charly

Pojavilo se razgovor između Maradoninog liječnika Luquea i jednog od njegovih pomoćnika koji ukazuju na to da se još jedan član liječničkog tima, Charly, loše brinuo o legendarnom Diegu.

"Rekli su mi da se Charlyju došla ženska osoba tijekom noći, a kako bi se riješio Diega dao mu je pivo i travu. To ga je stvarno sredilo. Ne mogu podnijeti to da mu je davao privo i marihuanu, ne znam kako da ga zaustavim", govori Luque na snimci koju je objavio Infobae.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Počinje istraga

U razgovorima je akođer otkriveno da je Mradona svaki dan tražio da mu daju marihuanu, što mu liječnici nisu dopustili i dali mu samo duhan za žvakanje.

Istraga o Maradoninoj smrti počet će sljedeći tjedan, a u fokusu će biti one koji su mu bili najbliži u posljednjim satima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo