OTKRIVEN PLAN NJEMAČKOG VELIKANA ZA DOVOĐENJE NIKE KOVAČA: / Veliko je pitanje samo hoće li Hrvat na to pristati

Image
Foto: Glyn KIRK / AFP / Profimedia

Bivši izbornik Vatrenih bio je na glasu kao velika želja Herthe, a čini se da je on još uvijek najveći kandidat za njihovu klupu,

28.11.2019.
19:59
Glyn KIRK / AFP / Profimedia
VOYO logo

Legenda njemačkog nogometa Jürgen Klinsmann zamijenio je smijenjenog Antu Čovića na mjestu trenera Herthe Berlin do kraja sezone, objavio je njemački klub u srijedu.

Posao trenera Herthe spominjao se i kao opcija za Niku Kovača koji je nedavno napustio Bayern, ali izgleda da će bivši hrvatski izbornik još neko vrijeme biti slobodan za tržištu. Ćovićevim odlaskom više nema hrvatskih trenera na klupi bundesligaša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No postoji informacija koja je preokrenula cijli slučaj. Naime, kako je Klinsmann postao i član uprave Herthe, sa svojim je trenerskim iskustvom došao samo kao "vatrogasac" dok se klub ne snađe.

Image
LEGENDARNI ENGLESKI KAPETAN ŽESTOKO KRITIZIRAO LOVRENA: /

'Igrač koji je prestrašen radi takve poteze'

Image
LEGENDARNI ENGLESKI KAPETAN ŽESTOKO KRITIZIRAO LOVRENA: /

'Igrač koji je prestrašen radi takve poteze'

Kako piše njemački Kicker, legenda njemačkog nogometa na kraju ove sezone povući će se u trenersku mirovinu i posvetiti drugim poslovima vezanim uz vođenje kluba, dok će se time otvoriti mjesto upravo za Niku Kovača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši izbornik Vatrenih bio je na glasu kao velika želja Herthe, a čini se da je on još uvijek najveći kandidat za njihovu klupu, no pitanje je hoće li njihovu ponudu čekati sve do ljeta ili će pronaći neki bolji klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brz Ćovićev odlazak

Čović je klub vodio kroz 12 kola, ali mu je presudio niz od četiri poraza. Hertha se trenutačno nalazi na 15. mjestu i izjednačena je sa 16-plasiranom Fortuna Duesseldorf koja je u zoni ispadanja.

Klinsmann, koji je bio izbornik američke reprezentacije od 2011. do 2016., zadnji je put radio u Bundesligi u minhenskom Bayernu u sezoni 2008./2009.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također je bio i izbornik njemačke reprezentacije s kojom je stigao do trećeg mjesta na svjetskom prvenstvu 2006. Kao igrač je sada 55-godišnji Klinsmann u dresu njemačke reprezentacije odigrao 108 utakmica i zabio 47 golova, a i osvojio naslov svjetskog prvaka na SP u Italiji 1990.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo