OTEŽAN PUT DO ELITNOG DRUŠTVA: / Dva dramatična raspleta udaljila Dinamo od statusa nositelja

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Nogometaši Dinama plasirali su se u završnu kvalifikacijsku rundu Lige prvaka, ali u njoj, po svemu sudeći, neće biti među nositeljima što bi im moglo znatno otežati posao.

2.8.2016.
21:30
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Zagrepčani su u uzvratnoj utakmici 3. pretkola u gruziji slavili protiv Dinama iz Tbilisija s 1-0 te s ukupnih 3-0 prošli dalje. Ždrijeb play-offa je na rasporedu u petak, ali Modri u njemu vjerojatno neće biti nositelji.

Image
DINAMO KORAK DO LIGE PRVAKA: /

Marko Rog iz slobodnjaka sredio Gruzijce i odveo Modre u play-off!

Image
DINAMO KORAK DO LIGE PRVAKA: /

Marko Rog iz slobodnjaka sredio Gruzijce i odveo Modre u play-off!

Triler na Cipru

Deset momčadi bit će podijeljeno u dvije skupine s po pet nositelja i nenositelja. Među nositeljima su trenutno Olympiakos, Viktoria Plzen, Red Bull Salzburg, Celtic i APOEL, a u skupini nenositelja Dinamo je drugi po koeficijentu nakon što je Dundalk izbacio BATE Borisov. Da bi se Kranjčarova momčad probila u prvu skupinu, u 3. pretkolu bi morala ispasti tri potencijalna nositelja što se ne čini previše realnim, posebno nakon večerašnjih utakmica kadaje ispao samo BATE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Viktoria Plzen i APOEL su, naime, prošli dalje i to u prilično dramatičnim okolnostima. Viktoria je tek u 85. minuti na gostovanju kod Qarabaga izjednačila na 1-1 pogotkom Michala Krčmenika te tako uz prošlotjednih 0-0 izborila play-off. Ciparski APOEL je, pak, prošli tjedan u Norveškoj izgubio s 1-2, da bi u uzvratu svladao Rosenborg s 3-0, postigavši sva tri pogotka u sudačkoj nadoknadi. Strijelci su bili Giannis Gianniotas u 91., Vandera u 96. i Tomas De Vincenti u 99. minuti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamu je sada ostala samo nada da će od preostala četiri kluba koji su ispred njega po koeficijentu (Olympiakos, Red Bull Salzburg, Celtic i Legija), ispasti najmanje dva. Samo u tom slučaju će u petak maksimirski klub biti među nositeljima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo