Najbolje tek dolazi / Otac Ivana Perišića za RTL: 'On je prezadovoljan, iza njega je turbulentno razdoblje'

Da su Bayern i Perišić napravili odličan posao slažu se i Ivica Olić te Jurica Vranješ

13.8.2019.
19:25
VOYO logo

"Ivan je prezadovoljan, iza njega je turbulentno razdoblje", poručio je za RTL otac Ivana Perišića, Ante, nakon potpisa Vatrenog za Bayern München. Njegov sin bi, kaže, mogao biti ubojiti tandem s Lewandovskim s kojim je i privatno dobar prijatelj.

Ivanu Perišiću vratio se osmijeh na lice. U Interu više nije bilo mjesta za njega pa će svoju sreću ponovno potražiti u Njemačkoj. Njegov otac Ante za RTL kaže: "Ivan je konačno sretan".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza njega je turbulentno razdoblje nakon SP u Rusiji srećom tu su Niko i Robert, a i Lewandovski s kojim se slaže odlično na terenu i privatno", kazao je Ante

Mogao bi to biti novi ubojiti tandem Bayerna koji je konačno doveo pojačanje. Za Ivana, slaže se i Ivica Olić, ovo bi mogao biti ugovor života.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bio je rob sistema. U Interu dolaskom novog trenera njegova pozicija postala je upitna. Nije igrao. Ovo je za Ivana izvrsna prilika", kazao je bivši nogometaš Bayerna, Ivica Olić.

30-godišnji Perišić deveti je Hrvat u bavarskom velikanu, a već je najavio kako s novim klubom želi osvojiti puno trofeja. Stigao je na posudbu za pet milijuna eura uz obavezan otkup ugovora sljedeće godine. Da je to dobar posao za obje strane misli i Jurica Vranješ koji je veći dio svoje karijere proveo u Bundesligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sigurno da će se dobro snaći Niko Kovač je tamo trenirao mislim da je najbolje izabrao i da će mu biti najbolje u Bayern Münchenu. Bayern paše Ivanu, stil Bayerna, sve tri pozicije. Italija je više zatvorena onda se oni zatvore prostora ima u Njemačkoj", rekao je bivši nogometaš, Jurica Vranješ.

Niko Kovač mogao bi stvoriti hrvatsku koloniju u Bayernu. Nakon dolaska Perišića spominje se kako bi Kovač u svojim redovima rado vidio Mandžukića i Rebića. No, Olić smatra kako to u ovom trenutku ipak nije toliko realno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rebiću je sjajno u Frankfurtu najbolje godine tek dolaze. Bayern je, siguran sam, bolji klub. Mandžo ima novi ugovor. On je sretan u Juventusu iza sebe ima sjajnu karijeru", rekao je Olić.

Sjajan nastavak karijere tek čeka Ivana Perišića. Prilagodba ne bi trebala biti upitna, trenera odavno poznaje još se samo mora dobro predstaviti i navijačima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo