MALA ŠKOLA ODGOJA / Oštro kažnjen: Odbio je rukovati se s trenerom nakon što ga je zamijenio u utakmici Lige prvaka

Image
Foto: profimedia

Umjesto zahvalnosti on je pokazao čistu frustraciju, nakon što je u 69. minuti zamijenjen

26.10.2023.
17:25
profimedia
VOYO logo

Napoli je u utorak u trećem kolu Lige prvaka skromnim rezultatom od 1-0 pobijedio Union Berlin, a frustracija jednog od igrača izašla je na otvoreno.

Image
FINA SVOTA /

Hajduk će skupo platiti neočekivani otkaz: Poznato je kolika otpremnina čeka Leku i njegov stožer

Image
FINA SVOTA /

Hajduk će skupo platiti neočekivani otkaz: Poznato je kolika otpremnina čeka Leku i njegov stožer

David Datro Fofana, napadač Chelsea, koji je na posudbi u Union Berlinu imao je priliku zaigrati i Ligu prvaka u prvoj momčadi Uniona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 13 event 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo u prijenosu UŽIVO. Prijenos eventa počinje u 20.00.

https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/42210da0-73ea-11ee-babb-0ee8f36581c7/original

No umjesto zahvalnosti on je pokazao čistu frustraciju, nakon što je u 69. minuti zamijenjen. Naime, trener Berlina Fischer Urs odlučio je u igru uvesti Kevina Behrensa, a nakon što je Fofana izlazio s travnjaka odbio je rukovati se s trenerom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Francuski mediji kasnije su objavili da su šefovi Union Berlina kaznili napadača iz Obale Bjelokosti. Narednih sedam dana bit će odstranjen iz tima, a trenirat će sam.

Spektakularni FNC 13 na rasporedu je 4. studenoga, a revanš Croate i Vase usred Beograda pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
https://d19p4plxg0u3gz.cloudfront.net/53e6d402-73ea-11ee-8836-9efcf0a1014e/original

Fofana se kasnije na društvenim mrežama ispričao.

“Zbog mog neprimjerenog ponašanja nakon što sam izašao s terena, želim se ispričati klubu, treneru, suigračima i navijačima. Ovaj gest nije bio namjeran i ni na koji način ne predstavlja moj stav, to je bilo nešto što je proizašlo iz frustracije jer sam htio pomoći svom timu da postigne pozitivan rezultat", izjavio je Fofana, pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavit ćemo raditi i vratiti se još jači u prvenstvu, ali i u ovom velikom natjecanju. Idemo Union”, poruka je koju je napadač napisao.

Union Berlin je bez boda nakon tri meča u debitantskom nastupu u Ligi prvaka. Uz Napoli je još igrao i protiv Real Madrida te Brage, a ni prvenstvo im ne prolazi baš najbolje. Na ljestvici se nalaze na 15. mjestu sa samo šest bodova iz osam utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo