OSTAVILI FANOVE BEZ DAHA: / Svi pričaju o brutalnom driblingu Mohameda Salaha, ali zbog poteza čuvenog Brazilca društvene mreže divljaju

Image
Foto: Screenshot

Legenda je briljantnim dodavanjem oduševila fanove

17.6.2019.
12:59
Screenshot
VOYO logo

Nakon Copa Americe, Gold Cupa, europskog U-21 prvenstva i svjetskog prvenstva nogometašica, uskoro počinje još jedno veliko nogometno natjecanje - afrički Kup nacija.

Nogometno prvenstvo Afrike održat će se od 21. lipnja do 19. srpnja u Egiptu. Prvenstvo se prvotno trebalo održati u Kamerunu, međutim zbog velikih kašnjenja radova, te straha od napada terorističke skupine Boko Haram, koja 'operira' u Nigeriji i Kamerunu, prvenstvo je prebačeno u Egipat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uoči početka prvenstva Egipat je u prijateljskoj utakmici pobijedio Gvineju 3:1. Potez utakmice pripao je MohameduSalahu. U 86. minuti čarobnim je potezom uništio suparničkog vratara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dodavanje petom

U međuvremenu, stigao je još jedan fantastičan potez. Ovog puta u pitanju je legendarni Brazilac RobertoCarlos. Za vrijeme humanitarne utakmice pokazao je da je i s 46 godina na leđima još uvijek veliki majstor. Što je točno napravio pogledajte ispod:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegovo dodavanje izazvalo mnoštvo reakcija na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo