OSTAO BEZ SVIJESTI, IZNIJELI GA NA NOSILIMA: / Evo kakvo je stanje igrača zbog kojega je Kek poludio od brige

Image
9.8.2017.
10:30
VOYO logo

LUDNICA U GRADSKOM VRTU: Osijek srušio Rijeku dvojbenim penalom, Kek ostao bez dvojice igrača za Dinamo

Image
LUDNICA U GRADSKOM VRTU: /

Osijek srušio Rijeku dvojbenim penalom, Kek ostao bez dvojice igrača za Dinamo

Image
LUDNICA U GRADSKOM VRTU: /

Osijek srušio Rijeku dvojbenim penalom, Kek ostao bez dvojice igrača za Dinamo

"Najviše brinem za Župarića. To je strašno, njegova majka došla je na utakmicu, a sad ispred svlačionice iščekuje što joj je sa sinom. Zdravlje igrača puno mi je važnije od izgubljene utakmice. Grozna situacija, želim samo da Dario što prije stane na noge", kazao je Matjaž Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Župarić je nezgodno pao na glavu i vrat i ostao bez svijesti. Liječnik NK Rijeke dr. Boban Dangubić danas ipak ima bolje vijesti za braniča momčad s Rujevice.

'Nije trebao u bolnicu'

"Sa Župarićem je sve u redu. Na utakmici se onesvijestio nakon pada, ali je brzo došao k sebi, nije imao nikakvih vrtoglavica, digao se i rekao da će nastaviti utakmicu. Na kraju, kad je osjetio slabost, legao je na travnjak od iscrpljenosti", kazao je dr. Dangubić za Novi list.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Župarić je ipak na nosilima iznešen s travnjaka, a nakon utakmice primao je kisik.

"Budući da mi se nije sviđalo kako je disao, želio sam ga odmah zbrinuti u kola hitne pomoći, ali ne da ga vozim u bolnicu, nego da mu stavimo masku s kisikom. On je već poslije pet, šest minuta tretmana bio puno bolje i nije bilo potrebe za odlaskom u bolnicu. Na kraju je sve ispalo dobro", dodao je Rijekin liječnik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dozvolili smo im da nas izmasakriraju'

Župarić bi, za razliku od Vešovića i Maleša koji su dobili crvene kartone, trebao biti spreman za utakmicu s Dinamom u petak. Riječani se nisu baš dobro proveli u Gradskom vrtu.

"Dozvolili smo im da nas izmasakriraju", kazao je Kek.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zuta je završio razbijene arkade, a za dvoboj s Dinamo upitni su Bradarić koji je ozlijedio rame i Gavranović ima problema s aduktorom.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo