OSTAJE LI ŠUKER PREDSJEDNIK HNS-A? / Pojavile su se nove informacije, čini se da stvari ipak nisu takve kakvima su se činile

Image
Foto: Pixsell

Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza nije prihvatio neke Šukerove prijedloge

22.8.2019.
11:54
Pixsell
VOYO logo

Nakon što se u ponedjeljak u medijima pojavila vijest da Davor Šuker neće dočekati kraj 2019. godine na mjestu predsjednika HNS-a jer mu je Izvršni odbor Hrvatskog nogometnog saveza okrenuo leđa, sada su objavljene nove informacije oko Šukerove budućnosti.

Image
ŠUKER ODLAZI IZ HNS-A? /

Izvršni odbor mu je otkazao poslušnost, naslijedit će ga utjecajni HDZ-ovac

Image
ŠUKER ODLAZI IZ HNS-A? /

Izvršni odbor mu je otkazao poslušnost, naslijedit će ga utjecajni HDZ-ovac

Odbijeni prijedlozi

Prije mjesec dana navodno je Šuker zatražio financijsku pomoć ZNS-u za knjigu “100 godina nogometa” od 750.000 kuna, što je Izvršni odbor odbio te je to bio prvi znak da IO otkazuje poslušnost predsjedniku Šukeru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nedavno je Šuker predložio smjenu izbornika mlade reprezentacije Nenada Gračana nakon razočaravajućeg nastupa na Europskom prvenstvu za igrače mlađe od 21 godine. Umjesto njega Šuker je htio na tu poziciju postaviti sadašnjeg trenera Lokomotive Gorana Tomića.

No i taj mu je prijedlog također odbijen i to jednoglasno. Svih 12 članova izjasnilo se protiv njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nove informacije

Sportske novosti u četvrtak su javile da situacija ipak nije tako dramatična. SN pišu:

"Izvori kažu da će Šuker ostati predsjednik do kraja mandata, ali da mu Izvršni odbor neće dozvoliti samovolju. Drugim riječima, Šuker nema kontrolu nad svojom vladom, a neki kažu da je nikad nije ni imao. Sve poteze koje je vukao dozvolio je IO, a one koji im se nisu sviđali nije mogao. Ovoga je puta članovima nogometna vlade zasmetao način na koji je Šuker želio maknuti Gračana, s kojim se nova suradnja dogovorila još prije početka Europskog prvenstva za mlade u Italiji i San Marinu. Kažu izvori da je predsjednik HNS-a slao mejlove u kojima je od članova IO-a tražio smjenu izbornika mlade vrste, a onda su se ovi telefonski čuli i zaključili da tako neće ići."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo