Osim Modrića Chelsea želi još jednog Hrvata?!

Prema pisanju engleskih medija, mladi portugalski trener Chelseaja Andre Villas-Boas u siječanjskom bi prijelaznom roku u Chelsea želio dovesti dvojicu hrvatskih nogometaša.

4.12.2011.
14:46
VOYO logo

Daily Star piše kako je hrvatski reprezentativac nova Portugalčeva želja. Villas-Boas smatra da mu svojim kvalitetama može pomoći u veznom redu, najtanjem dijelu momčadi sa Stamford Bridgea.

Pranjić je u Münchenu u posljednjoj godini ugovora, a želio bi otići kako bi u natjecateljskoj formi negdje drugdje dočekao Europsko prvenstvo, s obzirom na to da mu Bayernov trener Jupp Heynckes minute daje na kapaljku. Također navode da su se za Pranjića od premierligaških klubova ranije zanimali Liverpool i Newcastle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Daily Mirror još jednom ističe da će u prvom mjesecu iduće godine Chelsea ponovno krenuti po Luku Modrića. Villas-Boas je navodno spreman žrtvovati svog 33-godišnjeg dokapetana i veznjaka engleske reprezentacije Franka Lamparda.

Osim Lamparda, kao mamac Harryju Redknappu Villas-Boas također će ponuditi i dvojicu napadača, Didiera Drogbu i Nicolasa Anelku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otočki mediji i dalje znakovitom tumače činjenicu da Modrić i dalje odbija potpisati novi, poboljšani ugovor, te procjenjuju kako to znači da bi i dalje najradije otišao u Chelsea. Nije jasno je li mišljenje 26-godišnjeg veznjaka promijenilo Tottenhamovih 10 pobjeda u 11 posljednjih utakmica i nakratko boravak na drugom mjestu premierligaške ljestvice tijekom subote. Ta bi činjenica mogla značiti da Tottenham ima momčad možda i većeg potencijala nego što je Chelsea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
HELL'S KITCHEN usa
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo