POGODAK O KOJEM ĆE SE PRIČATI / Osijek rutinski svladao Šibenik u gostima, Fiolić zabio spektakularan dalekometan gol

Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Pobjedu je Osijek osigurao u 82. minuti kada su na rubu kaznenog prostora domaćih lijepo kombinirali Pilj i Žaper

25.9.2021.
21:07
Milan Sabic/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka preueli su vodstvo na ljestvici Prve HNL 2-0 (1-0) gostujućom pobjedom protiv Šibenika u susretu 10. kola. Strijelci za Osijek bili su Ivan Fiolić (18') i Mihael Žaper (82').

Osječani su na Šubićevcu poveli spektakularnim pogotkom Fiolića u 18. minuti. Veznjak gostiju prsima je presjekao neoprezno paralelno proigravanje domaćih obrambenih igrača, a onda je ne čekajući da lopta odskoči s otprilike 25 metara iz voleja pogodio sam gornji lijevi kut nemoćnog Rogića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Milan Sabic/PIXSELL

Šibenik - Osijek

VAR potvrdio drugi pogodak i pobjedu

Pobjedu je Osijek osigurao u 82. minuti kada su na rubu kaznenog prostora domaćih lijepo kombinirali Pilj i Žaper, a potonji je zatim prevario i svog čuvara te s pet metara zatresao mrežu. Linijski je sudac po završetku akcije označio zaleđe, ali provjera putem VAR-a ga je demantirala te je pogodak priznat.

Ovom pobjedom Osijek je preskočio Dinamo na vrhu ljestvice, sada ima 20 bodova, jedan više, ali i dvije utakmice više od Zagrepčana koji su ranije u subotu s uvjerljivih 4-1 (2-0) kao gosti svladali Slaven Belupo u Koprivnici. Šibenik je ostao sedmi sa 10 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo