VRIJEME RASTANKA / Oršić poručio navijačima: 'Obostrana ljubav trajat će i dalje, ostajete zauvijek u mom srcu'

Image
Foto: Grafika Danas.hr - Pixsell.hr

Dinamo je objavio poruku koju je Oršić ostavio navijačima prilikom odlaska iz Maksimira

6.1.2023.
20:06
Grafika Danas.hr - Pixsell.hr
VOYO logo

Mislav Oršić je i službeni prešao u redove engleskog Southamptona i tako ispunio svoj san. Nakon četiri i pol godine u dresu Dinama, došlo je vrijeme za rastanak.

Oršić je postao legenda kluba, miljenik navijača te mu ovaj odlazak mu nije lako pao. Dinamo je objavio poruku koju je Oršić ostavio navijačima prilikom odlaska iz Maksimira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
ODLAZAK NA OTOK /

Sada je i službeno, Mislav Oršić potpisao za Southampton: 'Uvjeren sam da ću uživati ovdje'

Image
ODLAZAK NA OTOK /

Sada je i službeno, Mislav Oršić potpisao za Southampton: 'Uvjeren sam da ću uživati ovdje'

"Ovim putem htio bih se osvrnuti na period koji sam proveo u Dinamu. Pamtit ću svaki trenutak koji sam doživio u ovih četiri i pol godine. Današnji je dan iznimno težak za mene, iako vjerujem da svi razumiju odluku koju sam donio.

Otvorio mi se put u englesku prvu ligu u kojoj sam oduvijek sanjao igrati i mislim da je za svakog hrvatskog nogometaša odlazak u neki klub Lige petice, a posebno u Englesku, velika prilika i privilegija", rekao je Oršić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zahvalio bih ovim putem upravi kluba na razumijevanju i susretljivosti koju su pokazali jer znaju da je moja velika želja oduvijek bila napraviti iskorak prema engleskoj ligi. S profesionalne strane veseli me prelazak u Southampton, svi novi izazovi koji su ispred mene i sigurno da ću za novi klub davati sve od sebe u svakom trenutku na terenu

Ipak, s emotivne strane i s one životne strane, danas se rastajem od svog Dinama i nije mi nimalo lako. Odlazim baš onako iskreno i nemjerljivo ponosan i sretan što sam bio dio kluba i momčadi Dinama, što sam imao toliku podršku navijača i što sam ostvario najljepše i iznimno vrijedne i posebne trenutke u karijeri i životu", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ja sam živio svoj san. Svojim suigračima, treneru Čačiću i cijelom stožeru želim da ponosno obrane naslov prvaka, vjerujem da će momčad osvojiti i hrvatski kup, i da je pred Dinamom još puno velikih uspjeha. Siguran sam u to. Neću biti s vama, ali bit ću mislima uz vas u svakoj utakmici.

Navijačima Dinama želim od srca zahvaliti na podršci i nevjerojatnim osjećajima koje sam zbog njih imao priliku doživjeti kroz sve ove godine u apsolutno svakom trenutku", poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne postoje riječi kojima mogu opisati koliko sam zahvalan na toj posebnoj vezi koju smo stvorili, na ogromnoj podršci i posebnim emocijama. Hvala što ste prepoznali da dajem cijelog sebe za Dinamo, naša obostrana ljubav trajat će i dalje, ostajete svi u mom srcu zauvijek", zaključio je Oršić.

Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo