OPREZ U REDOVIMA HRVATSKOG SUPARNIKA: / 'Bit ću sretan i ako uđemo u polufinale. Ozbiljno vam kažem'

Image
Foto: AFP, CESAR MANSO

S pripremama za Europsko prvenstvo u Francuskoj započela je u ponedjeljak i španjolska reprezentacija.

24.5.2016.
11:53
AFP, CESAR MANSO
VOYO logo

Iako njegova momčad na natjecanje dolazi kao jedan od favorita za naslov, španjolski izbornik Vicente del Bosque snizio je ljestvicu ambicija. Možda se to navijačima i neće svidjeti, ali 65-godišnji stručnjak bi uspjehom smatrao i plasman među četrii najbolje reprezentacije Starog kontinenta.

'Samo da ne bude nervoze'

"Ako uđemo u polufinale, bit ću sretan. Ozbiljno vam kažem. Premda će neki sve osim naslova smatrati neuspjehom. Jedino što ne želim jest da se u naše redove uvuku nervoza i očaj. Nemir je uvijek loš saveznik", rekao je Del Bosque u razgovoru za COPE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši trener Real Madrida je još jednom progovorio i o popisu od 23 igrača koje će voditi na Euro. Mnoge je iznenadilo što se na njemu nije našlo mjesta za Fernanda Torresa, Juana Matu, Diega Costu, Hectora Bellerina, Javija Martineza...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U posljednjih osam godina objavio sam puno popisa i nikad nije bilo posebnih neslaganja. O ovome se možda i najviše priča. Pokušao sam složiti najbolji mogući popis za dobro momčadi. Nitko nije nezasluženo nagrađen, jedini mi je cilj bio voditi na Euro najbolje što imamo", zaključio je Del Bosque.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo