Opet Barça: 'Imamo sjajnu šansu da izborimo finale'

Za Real Madrid reći će se da su prošli najsretnije, u četvrtfinalu Lige prvaka idu na ciparski APOEL.

16.3.2012.
16:38
VOYO logo

"Dobili smo najbolju momčad na svijetu, no možemo igrati dobro protiv njih jer smo se jako popravili otkako smo se zadnji put sreli. Utakmica s Barcelonom dat će najbolje od Milana. Gledajmo to s pozitivne strane - imamo sjajnu šansu da izborimo finale ako ih eliminiramo", rekao je Allegri, a njegov igrač nije bio tako oduševljen.

"Opet Barca...", napisao je Urby Emanuelson na Twitteru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na drugoj strani Mediterana, u Španjolskoj, mediji uopće ne dvoje da će u finale Madriđani i Katalonci.

''Barca ima nešto teži zadatak od Reala, a ako sve prođe po planu čeka ih polufinale s pobjednikom iz utakmice Benfica i Chelsea'', piše As, a naslov konkurentske Marce je:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"El Classico u finalu u Münchenu! Real Madrid bi u polufinalu mogao na Marseille ili Bayern, a Barca na pobjednika između Chelsea i Benfice. San on El Classicu u finalu Lige prvaka je realan''

U četvrtfinalu Marseille će odmjeriti snage s Bayernom, a iz obje momčadi se slažu da su Bavarci favoriti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vratar momčadi s Velodroma Steve Mandanda smatra da je minhenski sastav izgledniji kandidat za polufinale, ali ne misli da će on i suigrači samo tako "položiti oružje".

"U četvrtfinalu Lige prvaka ne možete izbjeći "velike ribe“. Bayern je takva, velika momčad, a mi smo sretni što smo uopće stigli do ove faze natjecanja. Ipak, bez obzira što je kvaliteta na njihovoj strani, nećemo se unaprijed predati", izjavio je Mandanda za Uefa.com.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik Bayerna Karl-Heinz Rummenigge nije skrivao zadovoljstvo protivnikom koji je dopao njegovu momčadi.

"Možemo biti zadovoljni, a mala je prednost što se prva utakmica igra u Francuskoj. Međutim, moramo biti vrlo oprezni jer se radi o momčadi koja je u skupini Lige prvaka dva puta pobjeđivala njemačkog prvaka Borussiju Dortmund, a to nije moglo biti slučajno", smatra Rummenigge.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo