Opasna prijetnja iz Maksimira: 'Ne piše im se dobro!'

Uoči dvoboja Dinama i Rijeke, koji bi po mnogima mogao spasiti hrvatsko prvenstvo, javila su se dva Modra aduta, Šime Vrsaljko i Ivan Kelava.

15.2.2013.
11:26
VOYO logo

"Vjerujte, toliko želim tu pobjedu, kao nijednu dosad. Da, nikad nisam htio nikoga toliko pobijediti kao Rijeku u nedjelju. Jer, dobro pamtim kako smo Riječane nadigrali na Kantridi, dan danas ne znamo kako smo izgubili 3:0, kako je to moguće",istaknuo je Vrsaljko, te tako naglasio kako će Dinamo pobjedom ugasiti optimizam koji se stvorio na Kantridi.

"Želimo revanš više od svega, Rijeci se u Maksimiru ne piše dobro. Ma, neće moći disati!", . "Očekujem našu pobjedu. Ali i dobru utakmicu, zanimljivu, da dođe što više ljudi i da mi na kraju ipak slavimo", rekao je vratar ModrihIvan Kelava.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sve je na nama, moramo igrati ozbiljno i pobjeđivati. Bude li tako ne vidim načina da izgubimo naslov prvaka. Vidjet ćete i u nedjelju jedan bolji Dinamo", naglasio je dokapetan i odbio pričati o Hajduku kojem Dinamo putuje već za tjedan dana: "Prvo da mi pobijedimo Rijeku i kupimo si mir za tih tjedan dana do Poljuda, to nam je sad najvažnije. Poslije ćemo o Hajduku", izjavio je za Sportske novosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo