OPASAN PRVI ŠOPING NENADA BJELICE: / Bivši trener Dinama u Osijek dovodi reprezentativca Slovenije i najboljih igrača poljske lige

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Bjelica je već jednom dokazao kako ima nos za igrače iz poljske lige

7.9.2020.
15:39
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Novi trener Osijeka i nekadašnji Dinamov strateg, Nenad Bjelica, preuzeo je funkciju menadžera i odmah se bacio na posao. Bjelica je zadužen i za momčad, ali je zadužen i za selekciju, odnosno za transfere.

Bjelica je odmah na predstavljanju rekao kako traži pojačanje na lijevoj strani, a čini se da ga je i pronašao i to u ligi u kojoj je nekada žario i palio. Kako piše poljski Super Express, Bjelica želi dovesti slovenskog nogometaša iz redova Zaglebie, Damjana Bohara, igrača koji pokriva pozicije lijevog veznog i lijevog krilnog napadača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bohar ne bi trebao biti skupo pojačanje, iako prema Transfermarktu vrijedi dva milijuna eura. Ušao je, naime, u posljednju godinu ugovora i Poljaci su uvjereni da će napustiti klub u ovom prijelaznom roku, ali za ponešto manju odšetetu.

Image

MOSCOW, RUSSIA - NOVEMBER 21, 2017: Maribor's Damjan Bohar (C front) and Spartak Moscow's Ivelin Popov (L back), and Marko Petkovic (R) in the 2017 UEFA Champions League Group E football match between Spartak Moscow and Maribor at Otkrytiye Arena (Spartak Stadium). Sergei Bobylev/TASS,Image: 355881766, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no

Jedan od najboljih u ligi

Osijek navodno nudi oko 400 tisuća eura i deset posto od sljedeće prodaje, ali njegov klub Zaglebie traži čak 800 tisuća eura. Bohara je u Zaglebie stigao 2018. godine za samo 175 tisuća eura iz Maribora, a u 77 utakmica zabio je 27 golova i još je 14 namjestio. Slovenac je također i jedan od najboljih igrača poljske Ekstraklase.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bohar je ujedno i reprezentativac Slovenije, ima pet nastupa i jedan gol, a baš je taj gol zabio Moldaviji u Ligi nacija u prošlog vikenda. Bjelica je već jednom dokazao kako ima nos za igrače iz poljske lige, doveo je za naše prilike gotovo anonimnog Damiana Kadziora u Dinamo, a pokazalo se kako je sada već bivši igrač "modrih" bio pun pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo