'ON JE MEĐU NAJBOLJIH PET U EUROPI': / Bjelica otkrio kako će pokrpati slabu točku za City pa govorio o igraču kojeg mnogi premalo cijene

Image
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL

Nakon utakmice trener Nenad Bjelica komentirao je tko bi mogao igrati obranu protiv Cityja

7.12.2019.
8:25
Luka Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Dinamo nije odradio baš najuvjerljiviju generalnu probu uoči ključne utakmice Lige prvaka, one u posljednjem kolu protiv Manchester Cityja. Dinamo sljedeće srijede dočekuje momčad Pepa Guardiole na Maksimiru, a kao posljednja proba za tu utakmicu trebao je poslužiti ligaški okršaj s Varaždinom.

Dakle, Dinamo je u prvoj utakmici 18. kola Prve HNL Dinamo je na stadionu u Maksimiru svladao Varaždin s 1-0 (0-0).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strijelac jedinog gola na utakmici bio je Gavranović u 77. minuti. Dinamo je dominirao čitavim tijekom susreta, ali je tek 15-ak minuta prije kraja uspio svladati vrlo dobrog Nevistića na vratima Varaždina. Olmo je izborio slobodni udarac na lijevoj strani napada svoje momčadi 20-ak metara od vratiju, Španjolac je sam izveo taj slobodni udarac kojega je Nevistić uspio tek kratko odbiti, a prvi je do lopte stigao Gavranović te ju pospremio u mrežu.

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

18.10.2019., Gradski stadion, Velika Gorica - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, HNK Gorica - GNK Dinamo. Nenad Bjelica Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Tko će igrati protiv Cityja?

Nakon utakmice trener Nenad Bjelica komentirao je tko bi mogao igrati obranu protiv Cityja, što je trenutno najslabija točka njegove momčadi zbog kartoniziranih Perića i Catherinea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Današnja postava u obrani je opcija i za City, dakle Moubandje, Dilaver, Ademi i Stojanović... Zadovoljan sam s ekipom i načinom na koji su igrali, nismo im dali da puno igraju. Svima nama je u glavi Manchester City pa su ove utakmice teške. Do Cityja trening, trening, trening i onda popodnevni trening", rekao je Bjelica.

Komentirao je također i jednu od svojih najvećih zvijezda, vratara Dominika Livakovića, koji se, činjenica je, premalo spominje, a njegov doprinos je ogroman.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je vrhunski golman. Ipak brani za drugu reprezentaciju na svijetu. Odradio je sigurno svoj posao. Dominik je klasa, među najboljih je pet-šest golmana u Europi u ovom trenutku", smatra trener Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo