ON BI TREBAO BITI MOURINHOV POTEZ NA SVE ILI NIŠTA: / United je spreman platiti Laziju pravo bogatstvo za Srbina

Image
Foto: AFP

Nakon što je dobio nekoliko odbijenica, Mourinho je krenuo po kapitalca s kojim bi mogao šokirati sve

6.8.2018.
18:14
AFP
VOYO logo

Mateja Kežman i Uroš Janković svim silama žele osigurati da njihov štićenik, Sergej Milinković-Savić napusti Lazio do kraja prijelaznog roka i ostvari transfer u nekog od europskih velikana čijeg interesa ne nedostaje.

U Italiji samo Juventus

Postoji šansa da Srbin ostane u Rimu, ali spomenuti dvojac čini sve da ne bude tako. U Italiji se čini kako je Juventus jedina opcija jer je Milanova ponuda koja bi prvo uključivala posudbu nešto što teško može impresionirati Claudia Lotita, predsjednika Lazija. Naravno, taj transfer uvelike bi ovisio o tome hoće li Miralem Pjanić ostati u Torinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real i United

Osim Juventusa, za 23-godišnjaka zainteresirana su i dva europska diva - Real Madrid i Manchester United. Međutim, oni u ovom trenutku nude samo 100 milijuna eura, a Lotito želi za mladog Srbina inkasirati barem 150 milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sve ili ništa

Ipak, čini se da kako prijelazni rok ide kraju, najviše šanse za dovođenje Milinkovića-Savića ima Manchester United koji bi, u nedostatku ozbiljnih pojačanja ovoga ljeta, mogao ponuditi veći iznos nego što su dosad nudili i pridobiti čelnike Lazija da prodaju svoju najveću zvijezdu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo