ON BI MOGAO IMATI MOTIV VIŠE: / Velika prijetnja Dinamu je igrač kojeg u Maksimiru nisu željeli. Sad je zvijezda Fenerbahčea

Image
Foto: Screenshot

'U Makedoniji je velika zvijezda, obožavaju ga. Nije još popularan kao Goran Pandev, ali...'

19.9.2018.
8:39
Screenshot
VOYO logo

Da je Elif Elmas, 18-godišnji makedonski nogometni reprezentativac, kvalitetan veznjak potvrdit će i podatak da ga je turski izbornik Fatih Terim pokušao dovesti u redove te reprezentacije. Nije uspio, Elmas je donio odluku u korist dresa nogometne vrste zemlje u kojoj je rođen, ali je svoj talent preselio u turski nogomet gdje u zemlji svojih predaka nastupa za Fenerbahče.

Zagrebačka publika upoznat će ga pobliže u četvrtak, a postojala je mogućnost, prenosi 24sata.hr, da to napravi i ranije budući da je Elmas nuđen i Dinamu. Ideja je otpala iz sasvim očekivanog razloga. Otkriva to nogometni menadžer Darko Alegić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kakva Lokomotiva!?

"Prošle godine u svibnju njegov otac je htio da Elif dođe u Dinamo. Pitao sam u klubu, no oni su rekli da bi morao u Lokomotivu. Kad je to čuo, rekao je: 'Dajte, nemojte biti smiješni, kakva Lokomotiva?! Imamo ponude velikih klubova'. I tako je Elif otišao u Fenerbahče. I eto, sad igra protiv Dinama."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O kakvom je igraču riječ dosta će reći i izjava Agrona Rufatija, nogometaša Istre i mladog makedonskog reprezentativca.

Opasan kao vrag

"Bili smo cimeri. U Makedoniji je velika zvijezda, obožavaju ga. Nije još popularan kao Goran Pandev, jer on je ipak samo jedan, ali bliži se toj popularnosti. Neka ga se Dinamo pazi, ima strašan prvi korak. Kad krene, bez problema prođe dva-tri igrača. Čuvao sam ga na treningu i, vjerujte, nije bilo lako. Paklen igrač. Opasan je kao vrag, ima kretanje kao Gavranović, a čuva loptu kao Budimir. Dinamo će morati na njemu imati 'flastera'", poruka je Istrinog nogometaša Dinamovoj struci.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dinamo i Fenerbahče u četvrtak igraju utakmicu 1. kola Europske lige. Susret na Maksimiru započinje u 21 sat.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Igra sudbine
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo