IZAZVAO JE TOTALNI KAOS / Omraženi sudac ima traume od zloglasne utakmice Milana: 'Mislio sam da će me Rebić udaviti, a onda mi je prišao Zlatan'

Image
Foto: Profimedia

Serra je u završnici utakmice poništio čisti gol Milanu i to vrativši prednost koju je prethodno pustio

2.2.2022.
14:44
Profimedia
VOYO logo

Sada već naširoko omraženi talijanski sudac Marco Serra dao je ekskluzivan intervju za Sky u kojem je govorio o spornoj odluci na utakmici Milana i Spezije u kojoj je svojom nesmotrenom odlukom teško oštetio Milan i nakon toga imao žestok sukob s Antom Rebićem.

Serra je u završnici utakmice poništio čisti gol Milanu i to vrativši prednost koju je prethodno pustio. Serra je to napravio slučajno i odmah se pokajao te je bio svjestan kakvu je grešku napravio, ali Rebić je još vruće glave i odmah je nasrnuo na suca koji se od šoka i nije previše opirao. Situacija je bila toliko delikatna i sudačka pogreška očita da Rebić čak nije niti kažnjen za to što je rukama dirao suca, što je inače strogo zabranjeno i kažnjava se novčano i zabranama igranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
VATRENOM PAO MRAK NA OČI /

Incident o kojem će se pričati. Rebić potpuno poludio i hvatao suca za glavu nakon vrlo sporne situacije

Image
VATRENOM PAO MRAK NA OČI /

Incident o kojem će se pričati. Rebić potpuno poludio i hvatao suca za glavu nakon vrlo sporne situacije

Priznao pogrešku

Sucu Serri to je bila velika trauma, ali priznaje da je pogriješio.

“Prvo nisam mogao spavati. Ali sada se hoću vratiti na teren”, rekao je Serra i zatim se prisjetio nesretnog događaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Fokusirao sam se na Rebića i Bastonija koji je dolazio iza leđa i mislio sam kako će biti prekršaj ako ga dodirne. Jer sam mislio kako šutira na gol i tada je nemoguće doći do lopte, a da ne napraviš prekršaj. Tako sam potpuno propustio cijeli scenarij i nisam vidio da Messias treba šutirati. Sjećam se da sam pomislio kako ne bi bilo dobro da ubaci loptu u gol", rekao je sudac.

Image

Susret s Rebićem i Zlatanom

Zatim je komentirao Rebića i njegovu pretjeranu reakciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Mislio sam da će me Rebić zadaviti. Onda je shvatio kao čovjek na terenu da bi i on mogao promašiti prazan gol i onda je shvatio što sam ja napravio. Mnogi suci, možda i svi, bi napravili isto i imali istu reakciju”, rekao je Serra.

No, neki igrači Milana bili su blagi prema njemu i razumjeli su što mu se dogodilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U svlačionici je pored mene prošao Florenzi i zagrlio me, zatim Calabrija, Theo Hernandez i Brahim Diaz. Svi su mu rekli da se takva greška dešava", rekao je Serra, kojeg je nakon utakmice pronašao i Zlatan Ibrahimović, ali on je također imao riječi utjehe.

"Pouka njegove rečenice je da trebam reagirati i pokazati koliki sam karakter. Svidjela mi se njegova gesta i mislim da sam tek dan kasnije shvatio što su mi on i njegovi suigrači pokušali reći", rekao je Serra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo