RAT SE NASTAVLJA / Omiljeni dinamovac Sammir plasirao novu 'raketu' prema Maksimirskoj 128 i pokazao tko je tata; 'I pijan si bio najbolji'

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL/Instagram

Sammir nastavio 'rat' s Dinamom. Zasmetala ga objava iz Maksimirske 128 i njihovo viđenje legendarnih 'desetki' kluba

17.2.2023.
20:12
Marko Lukunić/PIXSELL/Instagram
VOYO logo

Bivša Dinamova zvijezda dobrog nogometnog pedigrea i kova, ali ponekad preopuštenog karaktera Jorge Sammir Cruz Campos, poznatiji kao Sammir (35) nastavlja "rat" s Dinamom na društvenim mrežama. Sammira je pogodilo što ga Dinamo nije uvrstio na listu legendarnih "desetki" pa se oglasio putem Instagram storyja:

Image
OMILJENI DINAMOVAC /

Sammir je pobjesnio nakon najnovije objave Dinama: 'A gdje sam ja? Sve je to velika laž! Lažovi!'

Image
OMILJENI DINAMOVAC /

Sammir je pobjesnio nakon najnovije objave Dinama: 'A gdje sam ja? Sve je to velika laž! Lažovi!'

"A gdje sam ja? Sve je to velike laž! Lažovi!", napisao je Sammir pa dodao u komentarima na Dinamovu objavu na GNK Dinamo: "A gdje sam ja? Hahah, sram vas bilo!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Nakon što je Dinamo objavio fotografiju s najboljim plavim desetkama kroz povijest kluba, Brazilac s hrvatskom putovnicom se šokirao ne vidjevši svoje ime i očito odlučio krenuti u "bitku" protiv Dinama. Iza njega su stali i njegovi fanovi na društvenim mrežama a on je putem Instagram Storyja stavio stvari na svoje mjesto...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zadnje što je podijelio na svom Insta storyju je nova verzija slike na kojoj su najbolje Dinamove desetke, no ovaj je put na tom zidu i njegov dres...

Image
Foto: Instagram story

Instagram story Sammira. Legendarna Dinamova desetka spustila onima koji ga nisu stavili među slavne 'desetke' kluba

Sammir je i putem Instagrama pobrojao sve trofeje koje je osvojio s Dinamom i ponosno to istaknuo na internetu, čisto da se zna tko je "tata". Osvojeni trofeji Sammirovo su najjače oružje i dokaz da vrijedi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši hrvatski reprezentativac s Dinamom je osvojio osam naslova prvaka, pet Kupova i dva Superkupa, odnosno ukupno 15 trofeja. U tom segmentu Brazilac "debelo" prednjači pred šestorkom koju je izdvojio Dinamo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nije bilo veće desetke od tebe u Dinamu", "Bitno je da ti znaš da mi znamo a što objavljuje tamo neki debos na Instagramu, koji o nogometu zna koliko krava zna o baletu, je manje bitno....", "Najveća Dinamova desetka ikad", "Doktor nogometa", "I pijan si bio najbolji", "Bilo je svega ,ali da si zaslužan za uspjehe Dinama - to je sigurno", samo su neki od komentara na Sammirovoj objavi.

Image
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

Zanimljivo, ali Sammirovi fanovi javili su se i na Dinamovoj objavi velikih desetki...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sammir? Filhova samba protiv Villarreala i svi trofeji koje nam je donio ne smiju bit zaboravljeni".

Podsjetimo, Sammir je u Dinamo stigao kao mladić od 20 godina. U Zagrebu je ostao sedam godina, osvojio je osam naslova prvaka, pet trofeja Kupa te jedan Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

16.09.2010., Stadion Maksimir u Zagrebu - Europska liga, skupina D - Dinamo - Villarreal. Sammir u akciji.

S Dinamom je igrao i u Europi, a posebno se pamti predstava protiv Villarreala u Europa ligi, kada je odigrao fantastičnu utakmicu i postigao pogodak.

Za Plave je Sammir skupio 263 nastupa u svim natjecanjima te je postigao 60 pogodaka i podijelio 59 asistencija. Prije pet godina se vratio u Dinamo, ali nije bio na razini na kojoj smo ga navikli gledati. U karijeri je još igrao u Atletico Paranaenseu, Ferroviariji, Paulisti, Venda Novi, Sao Caetanu, Getafeu, Jiangsu Suning, Hangzhou Greentown, Wuhan Zall, Sport Recife, a karijeru je zaključio u zagrebačkoj Lokomotivi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo