OLYMPIACOS ŽESTOKO KAŽNJEN ZBOG NEREDA PROTIV AEK-A: / Vodstvo lige im oduzelo tri boda, PAOK zasjeo na vrh

Image
Foto: AFP

PAOK je s nova tri boda stigao do učinka od 49 bodova, dva više od drugog AEKA-a, a čak devet više od branitelja naslova, trenutačno trećeplasiranog Olympiacosa

12.2.2018.
21:06
AFP
VOYO logo

Vodstvo natjecanja Grčke nogometne lige kaznilo je aktualnog prvaka Olympiacos oduzimanjem tri boda i igranjem sljedeće dvije domaće utakmice pred praznim tribinama zbog navijačkih nereda nakon 1-2 poraza od AEK-a u susretu odigranom 4. veljače. Usto će klub iz Pireja morati platiti novčanu kaznu od 90,000 eura.

Poraz od trenutačno vodećeg AEK-a uzrokovao je ulazak velikog broja navijača Olympiacosa na travnjak stadiona Karaiskakis, pa je policija morala upotrijebiti suzavac kako bi ih rastjerala. I prije početka utakmice navijači Olympiacosa sukobili su se s policijom, dok je AEK-ov autobus kamenovan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bez navijača protiv Panathinaikosa

Olympiacos će tako bez podrške navijača igrati susrete protiv Panioniosa i "najvećeg neprijatelja" Panathinaikosa. Nakon oduzeta tri boda zaostatak Olympiacosa za AEK-om narastao je na sedam bodova, dok za drugim PAOK-om, koji ima utakmicu manje, zaostaje šest bodova.

Nogometaši solunskog PAOK-a vratili su se na vrh ljestvice grčkog prvenstva zahvaljujući 3-0 (2-0) domaćoj pobjedi protiv Larisse u posljednjoj utakmici 21. kola igranoj u ponedjeljak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

PAOK je s nova tri boda stigao do učinka od 49 bodova, dva više od drugog AEKA-a, a čak devet više od branitelja naslova, trenutačno trećeplasiranog Olympiacosa. Larissa je 12. sa 22 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo