OLMOV TRANSFER SVE JE BLIŽE: / Dinamovog asa želi slavna Barcelona, ali u svemu postoji nekoliko velikih problema

Image
Foto: Jurica Galoic/PIXSELL

Olmo je upravo iz Barcelone stigao u Dinamo kao 16-godišnjak

28.11.2019.
9:56
Jurica Galoic/PIXSELL
VOYO logo

Prvo ime u momčadi zagrebačkog Dinama, Španjolac Dani Olmo, već je dugo na radaru brojnih velikih europskih klubova i čini se sigurnim da će vrlo brzo napustiti redove hrvatskog prvaka.

Katalonski sportski list Mundo Deportivo u četvrtak je objavio da je interes za Olma, koji je nedavno debitirao za španjolsku reprezentaciju, sve veći i veći te da ga, među ostalim klubovima, pomno prati i slavna Barcelona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Više od 40 milijuna?

"Barcelona prati Olma iz tjedna u tjedan", naslov je članka u Mundo Deportivu u kojem stoji da je Barca jako zainteresirana za Olma, ali da u svemu postoji jedan veliki problem. To je da katalonski klub nije jedini koji želi Modrog Španjolca i da bi moglo doći do borbe velikana za njegov transfer te da bi u tom slučaju Dinamo mogao tražiti vlo visoku odštetu.

Mundo Deportivo zaključuje da će Olmov transfer stajati više od 40 milijuna eura, a Barceloni to ne odgovara jer nije planirala izdvojiti previše novca za dinamovca s obzirom da ima još neke mete u prijelaznom roku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Iz Barce u Dinamo pa natrag?

Također, problem bi moglo predstavljati i to što Olmo želi imati značajnu minutažu u svojem sljedećem klubu, za što sumnjaju u Barci da će mu moći omogućiti.

Podsjetimo, Olmo je upravo iz Barcelone stigao u Dinamo 2014. kao 16-godišnjak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Hell's kitchen
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo