PORUKA PRIJATELJU / Olmo tješi jednog od tragičara Vatrenih: 'Mora podići glavu, on je sjajan igrač. Hvala Hrvatima na pljesku'

Image
Foto: Profimedia

Bivši igrač Dinama i miljenik Maksimira ušao je s klupe i zamalo donio pobjedu svojoj momčadi

19.6.2023.
9:03
Profimedia
VOYO logo

Španjolska nogometna reprezentacija osvojila je treće izdanje UEFA-ine Lige nacija pobjedom u finalu odigranom pred 40.000 gledatelja na stadionu Feyenoorda 'De Kuip' u Rotterdamu, do koje su Španjolci stigli boljim izvođenjem jedanaesteraca (5-4), jer nakon 120 minuta igre nije bilo pogodaka. 

Image
TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO /

Englezi se raspisali o porazu Vatrenih: 'Bilo je to okrutno prema Modriću...'

Image
TAKO BLIZU, A TAKO DALEKO /

Englezi se raspisali o porazu Vatrenih: 'Bilo je to okrutno prema Modriću...'

Nikola Vlašić, Marcelo Brozović i Luka Modrić bili su precizni izvođači u prve tri serije, ali je udarac Lovre Majera u četvrtoj seriji obranio Simon. Ivan Perišić je pogodio u petoj seriji i ostavio Hrvatsku "na životu". Joselu, Rodri, Mikel Merino i Marco Asensio bili su precizni za Španjolce, ali je u petoj seriji Aymeric Laporte pogodio gredu,

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U šestoj seriji Simon je obranio udarac Brune Petkovića, a drugu meč-loptu za Španjolsku iskoristio je Dani Carvajal i tako donio trofej Španjolcima koji su se pridružili Portugalu i Francuskoj kao osvajači Lige nacija.

Nakon utakmice jedan od Španjolaca koji su pokušavali utješiti utučene hrvatske reprezentativce je bio bivši igrač Dinama, Dani Olmo. Veznjak Furije s mnogim je našim igračima bio suigrač za vrijeme pet godina koje je proveo u plavom dresu, stoga ne čudi da je s većinom još uvijek prijatelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olmo se nakon utakmice posebno pobrinuo da Lovro Majer ne očajava radi promašenog penala u četvrtoj seriji.

Olmo: 'Majer je sjajan igrač'

"Pričali smo, rekao sam mu da mora podići glavu, jer on je sjajan igrač i sigurno će imati dobrih trenutaka s reprezentacijom. Hrvatskoj želim sve najbolje u budućnosti", rekao je Olmo i osvrnuo se na atmosferu koju su napravili hrvatski navijači na De Kuipu u Rotterdamu, gdje je utakmica igrana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čuo sam njihov pljesak, bilo je to jako posebno za mene. Želim im zahvaliti. Osjećao sam se kao kod kuće. Znamo svi kako navijaju Hrvati. Nama nije bilo lako igrati u takvoj atmosferi, ali imali smo i mi svoju podršku. Pratili su nas roditelji i ljudi od kuće, na kraju smo jako sretni", rekao je Olmo nakon što je istaknuo da će se Majer vratiti još jači.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo