ZNA SE VEĆ I KADA / Olmo se vjerojatno vraća u Barcelonu u spektakularnom transferu. Evo koliko će ga platiti i koliko će zaraditi Dinamo

Image
Foto: Profimedia

Olmo je ovoga ljeta u posljednjim trenucima prijelaznog roka dobio ponudu Barcelone, ali Leipzig ga nije pustio

20.10.2021.
15:50
Profimedia
VOYO logo

Bivši nogometaš Dinama i reprezentativac Španjolske, Dani Olmo, napustit će RB Leipzig u siječnju, tvrdi tako dobro informirani novinar Bilda, Christian Falk.

"Barcelona ne planira odustati od Olma i u zimskom prijelaznom roku ide u novu akciju njegovog dovođenja. Plan Barcelone je posuditi Olma za drugi dio ove sezone i onda otkupiti njegov ugovor na ljeto 2022. godine za 60 milijuna eura", piše Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ogroman novac ide i Dinamu

Podsjetimo, Olmo je ovoga ljeta u posljednjim trenucima prijelaznog roka dobio ponudu Barcelone, ali Leipzig ga nije pustio za navodno 75 milijuna eura. Isto tako, novinar Bilda tvrdi kako Olma žele i drugi klubovi, odnosno, ako ga Barcelona ne uzme, mogao bi po njega krenuti Manchester City ili Manchester United.

Prodaja Olma, pogotovo ovako skupa, puno bi značila i za Dinamo. Modri su dogovorili 20 posto od sljedeće prodaje Olma, a ako ode za 60 milijuna eura, Dinamo će dobiti osam milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo