OLMO O VATRENIMA: / 'Zagreb i Hrvatska moj su drugi dom. Vidjet ćemo što će se dogoditi kad dobijem državljanstvo'

Image
Foto: Igor Soban/PIXSELL

Olmo je u jesenskom dijelu tekuće sezone nastupio u 18 susreta za Dinamo u svim natjecanjima i postigao 4 pogotka. Njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo na radarima izbornika selekcija Hrvatske

12.12.2017.
20:54
Igor Soban/PIXSELL
VOYO logo

Dinamov Katalonac, mladi 19-godišnji Dani Olmo, za RTL je prokomentirao mogućnost da zaigra za hrvatsku nogometnu reprezentaciju, nakon što je u hrvatskim medijima odjeknula vijest kako je, ove sezone jedan od najboljih dinamovaca, u dogovoru s roditeljima zatražio hrvatsko državljanstvo i tako sebi otvorio mogućnost igranja za još jednu uglednu nogometnu reprezentaciju.

IZBORNIK ODGOVORIO NA PITANJE KOJE SVE MUČI: Dalić prokomentirao mogućnost da Olmo zaigra za reprezentaciju

Olmo je Zagreb stigao u ljeto 2014. iz Barcelone, a debi za prvu momčad, kao 16-godišnjak, upisao je u veljači 2015. protiv Lokomotive. Nakon što je prošle godine postao punoljetan, potpisao je novi, četverogodišnji ugovor s Dinamom. U Maksimiru su odlučili Olmu dati šansu u prvoj momčadi, koju je ovaj odmah iskoristio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

NIŠTA OD NOVOG EDUARDA, OGLASIO SE OLMO: ‘San mi je zaigrati za Španjolsku, ali tko zna što budućnost nosi’

Od kad je došao iz Barcelone, kao tad ponajbolji mladi igrač čuvene nogometne akademije "La Masije", kapetan Barcelone i U-17 španjolske reprezentacije, u Maksimiru je odmah označen kao nogometaš za budućnost kluba.

NET.HR DOZNAJE: Dinamov dragulj Dani Olmo zatražio hrvatsko državljanstvo kako bi mogao zaigrati za

Sve što je struka kluba uvidjela kod njega, što je planirala s njim, sve se i ostvarilo. Olmo je u jesenskom dijelu tekuće sezone nastupio u 18 susreta za Dinamo u svim natjecanjima i postigao 4 pogotka. Njegove dobre igre nisu prošle nezapaženo na radarima izbornika selekcija Hrvatske. Mnogi ga žele vidjeti u dresu Hrvatske...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dosta me njih želi vidjeti u reprezentaciji Hrvatske. Sretan sam što sam tu, vidjet ćemo što će se dogoditi kad dobijem hrvatsko državljanstvo. Zagreb i Hrvatska moj su drugi dom", kazao je Olmo u razgovoru za RTL i dodao:

"Trener u klubu Mario Cvitanović mi daje kontinuitet, a ja dajem sve od sebe na utakmicama. Volio bih da nas dođe gledati više ljudi, ali nema veze, mi igramo za navijače i klub. Najvažnija mi je stvar igrati što bolje", zaključio je Olmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo