OLMO KONAČNO ODLUČIO GDJE ĆE IGRATI NA PROLJEĆE: / 'Da sad u Dinamo dođe Griezmann, ne bi se kraj Petkovića naigrao'

Image
Foto: PIXSELL, Luka Stanzl

Pala je odluka što je najbolje za njegovu karijeru

6.12.2019.
8:36
PIXSELL, Luka Stanzl
VOYO logo

Gotovo sam siguran da Olmo ostaje u Dinamu. Poručio je to njegov menadžer Andy Bara putem Sportskih novosti i tako donio izvrsnu vijest za sve navijače. Kako stvari stoje, Španjolac neće prije idućeg ljeta napustiti Maksimir, osim ako u zimskom prijelaznom roku ne dođe ponuda koja se ne odbija.

Razlog ovakvoj odluci krije se u razmišljanju Olmova tabora da klubovi slažu momčad na ljeto, a ne na zimu i da bi se prelaskom usred sezone teže izborio za minutažu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne razmišlja o transferu

"Da sad u Dinamo dođe Griezmann, ne bi se kraj Petkovića naigrao. Tako je to u svakom klubu. Kad se formira momčad koja dobro igra teško je upasti i izboriti se za udarni sastav. Zato želimo da ostane pa da na ljeto kad sve ide iz početka", poručio je Bara.

Image
Foto: Armin Durgut/PIXSELL

05.12.2019., Sarajevo, Bosna i Hercegovina - U sarajevskoj Vijecnici otvoren je 8. medjunarodni simpozij o sportu "Simposar 2019". Na svecanosti u Vijecnici dodjeljenje su brojne nagrade najboljim sportskim radnicima. Dani Olmo Photo: Armin Durgut/PIXSELL

Olmo je u četvrtak navečer boravio u Sarajevu gdje je stigao kao dio Dinamove delegacije koja je nazočila otvaranju međunarodnog simpozija i prvog izdanja međunarodnog festivala sportskog filma Simposar. Tamo je dobio nagradu za otkriće godine u regiji. Nakon svečanog otvaranja stao je pred novinare i progovorio o transferu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne razmišljam mnogo o transferu, fokusiran sam na utakmicu s Manchester Cityjem i nastupe za trenutačnu ekipu. Dinamo je imao projekt koji je predviđao da budem veliki igrač i da budem gdje sam sada. U tome smo uspjeli, ali mlad sam i ovo je samo početak. Trebam još napredovati kako bih bio još bolji", poručio je Olmo.

Španjolac je ove sezone upisao 19 nastupa u dresu Dinama, postigao je šest pogodaka i upisao isto toliko asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo