OLIĆEVO ZBOGOM: / Hoće li miljenik navijača otići na stražnji izlaz?

Image

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac Ivica Olić u subotu će se oprostiti od navijača HSV-a. Na koji način, to još uvijek nije poznato.

3.5.2016.
13:14
VOYO logo

Olić (36) je u potpunosti pao u drugi plan kod trenera Bruna Labbadije, tako da u proljetnom dijelu sezone nije odigrao nijednu sekundu. Hoće li u predstojećem dvoboju, i to baš protiv svoga bivšeg kluba Wolfsburga, dobiti barem simboličnu priliku, tek treba vidjeti, ali šanse nisu prevelike.

Iličevićev odlazak?

HSV teoretski još uvijek može završiti na 16. mjestu koje vodi u razigravanje za ostanak u Bundesligi, pa u klubu ne žele ništa riskirati. Prema pisanju Bilda i Hamburger Morgenposta, plan je da Olić i Artjoms Rudnevs, koji se također oprašta, dobiju cvijeće pred navijačima na kraju utakmice, ali samo ako HSV formalno osigura ostanak. U suprotnome, neće biti ni cvijeća, ni bilo kakve ceremonije. Moglo bi se tako dogoditi da miljenik navijača Olić napusti klub na stražnji izlaz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić je za HSV prvi put igrao od siječnja 2007. do ljeta 2009. godine. U Hamburg se vratio u siječnju prošle godine i pomogao mu da izbori ostanak u prvoligaškom društvu, ali danas više nije pod svjetlima reflektora. Što će biti nakon završetka sezone, hoće li se oprostiti od nogometa ili potražiti novi klub, Olić još nije objavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I drugi hrvatski nogometaš u redovima HSV-a je na izlaznim vratima. Ivo Iličević je još prije nekoliko tjedana najavio da napušta klub jer nije uspio dogovoriti produljenje ugovora. No, Bild piše kako još uvijek nije potpisao za novi klub, pa ni mogućnost naknadnog dogovora s HSV-om još nije potpuno isključena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo