Olićev suigrač pobjesnio i napravio show na presici

Bastian Schweinsteiger se pojavio na tiskovnoj konferenciji, ali samo kako bi izvrijeđao novinara Sport Bilda te započeo 'rat' sa suigračem Arjenom Robbenom.

29.4.2011.
22:23
VOYO logo

Atmosfera u Bayernu, koji se bori za plasman u Ligu prvaka, i nije baš najbolja, a to je dokazao i Bastian Schweinsteiger koji je na druženje s novinarima uoči važnog susreta sa Schalkeom stigao vrlo 'nabrijan'.

"To što pišeš je smiješno, ti uopće ne razumiješ nogomet i trebao bi mi se obraćati s više respekta", napao je Schweinsteiger novinara Sport Bilda kojeg je vrijeđao te mu prijetio te onda revoltirano napustio prostoriju u koju se vratio na nagovor klupskog glasnogovornika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No tu nije bio kraj Schweinsteigerovom showu. Dokapetana Bayerna zasmetale su i izjave suigrača Arjena Robbena koji je izjavio da klub "ima vođe i kapetana, no da je onaj pravi, Mark van Bommel, sada u Milanu".

"Ja nisam nikakav kapetančić. Kada nešto kažem svi me u svlačionici slušaju", vikao je Schweini, a Robbenove izjave su 'dotaknule' i kapetana Philippa Lahma:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da sam dobar kapetan i razgovarat ću s Arjenom da vidim što je mislio reći", najavio je Lahm.

Podsjetimo, Bayern se nalazi na četvrtom mjestu Bundeslige s bodom manje od Hannovera, koji čuva mjesto koje vodi u kvalifikacije Lige prvaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo