OLIĆ NAPUŠTA REPREZENTACIJU? / Legendarni napadač preuzima vruću klupu europskog velikana. Oglasio se i Dalić

Image
Foto: Profimedia

U klubu će ga dočekati čak dvojica hrvatskih nogometaša

2.7.2020.
19:48
Profimedia
VOYO logo

Legendarni napadač hrvatske reprezentacije, a danas prvi pomoćnik izbornika Zlatka Dalića, Ivica Olić, mogao bi, ako je vjerovati napisima ruskih medija, preuzeti vruću klupu njihova velikana CSKA Moskve.

Naime, CSKA je ove sezone u teškoj krizi, trenutno su na petom mjestu ljestvice, prvoplasirani Zenit im bježi 19 bodova, dakle naslov je nemoguć, a uprava kluba već je krenula tražiti novog trenera. Među kandidatima je navodno i Ivica Olić, tako barem tvrdi portal sport24, a konkurenti su mu, klupska legenda, Sergej Ignjašević, pa dvije još dvije ikone, braća Berezuckij (jedan bi bio glavni, drugi pomoćni trener), te još Aleksandar Grišin. Dakle, jaka konkurencija, ali ne treba zaboraviti da je Ivica Olić također bio obožavana persona u klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image

Zagreb: Hrvatska reprezentacija odradila trening 20.03.2019. , Zagreb - Na stadionu Maksimir odrzan je trening hrvatske nogometne reprezentacije uoci kvalifikacijskih utakmica za Euro 2020 protiv Azerbejdzana i Madjarske.Ivica Olic, Dejan Lovren, Zlatko Dalic. Photo: Marko Prpic/PIXSELL

Rusi ga zazivaju

O Oliću ruski novinari imaju samo riječi hvale i nazivaju ga legendom kluba te ističu kako bi mogao biti dobro rješenje.

"Ivica Olić je nedavno započeo svoj trenerski put, a član je stručnog stožera Zlatka Dalića s kojim je postigao velike uspjehe na klupi hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Veliki plus mu je i znanje ruskog jezika, a prema učestalim komentarima dobro poznaje trenutačnu situaciju oko kluba", navode ruski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Olić također dobro poznaje tamošnji nogomet, u CSKA je igrao od 2003. do 2007. godine i osvojio je sve što se u Rusiji moglo osvojiti kao i Kup UEFA, a već više od dvije godine peče zanat na klupi reprezentacije Hrvatske. U CSKA će ga dočekati čak dvojica hrvatskih nogometaša, tamo su Nikola Vlašić koji je nositelj igre i ključni igrač te partner mu u liniji Kristijan Bistrović.

U međuvremenu se oglasio i izbornik Zlatko Dalić koji je za SN kazao da o ovoj informaciji ne zna ništa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo