Olić: Deset godina nisam doživio takvo razočaranje

Ivica Olić izrazito je razočaran što ga trener nije uvrstio među 18 igrača za utakmicu prvog kola njemačkog prvenstva, ali hrvatski reprezentativac već ima rješenje kako će se s tim boriti.

9.8.2011.
16:46
VOYO logo

Trener Bavaraca Jupp Heynckes u susretu protiv Borussije iz Mönchengladbacha, koju je Bayern izgubio na Allianz Areni 1:0, hrvatske reprezentativce Olića i Pranjića nije uvrstio niti među rezerve.

"Nakon što mi je trener priopćio svoju odluku bilo mi je vrlo teško i bio sam jako razočaran. Bilo bi grozno da mi nije bilo tako", rekao je hrvatski napadač, koji se tek nedavno nakon duge stanke zbog ozljede lijevog koljena vratio na nogometne travnjake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Svjestan je Olić da možda nema snage za 90 minuta, ali itekako svojom brzinom i upornošću može pomoći u završnici utakmice.

"Mislim da bi 20 ili 30 minuta bilo dovoljno da pomognem momčadi s obzirom na način moje igre. Ipak, nisam dijete i znam da se s novonastalom situacijom moram nositi profesionalno", kaže Ola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski reprezentativac s ovakvim problemom nije se susretao gotovo deset godina, još dok je bio članom berlinske Herthe. Tada se još znalo dogoditi da je spreman, ali da ne konkurira za sastav. Unatoč nedaćama s kojima se susreo, Olić zna kako će se iz ovoga izvući.

"Ujutro na dan utakmice bio sam na trening-igralištu i radio", otkrio je recept kako misli doći do prve ekipe.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201107270680006 arti-201107100054006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo